Εγω στην θέση σου θα ξεκινούσα με ένα flash με sp flash tool...Ο/H Eleni Sapountzi έγραψε:
το φωτάκι κανονικά κόκκινο όπως όταν φορτίζει
Αν μπεις στην υπογραφη μου έχει οδηγους..
Έτσι για να είσαι 100% ότι δεν είναι απο ρομ ή κάτι τέτοιο./
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕγω στην θέση σου θα ξεκινούσα με ένα flash με sp flash tool...Ο/H Eleni Sapountzi έγραψε:
Μα πώς να φλασάρω με μηδέν μπαταρία, θαναι σαν να το καίω τελείως!?!?! Τώρα θα μου πεις ούτως ή άλλως για πέταμα πάει.... Με sp τις φλάσαρα όλες δεν είναι πρόβλημα 5 λεπτά δουλειά αλλά χωρίς μπαταρία γίνεται?Ο/H geoanto555 έγραψε:
Εγω στην θέση σου θα ξεκινούσα με ένα flash με sp flash tool...Αν μπεις στην υπογραφη μου έχει οδηγους..Ο/H Eleni Sapountzi έγραψε:
Έτσι για να είσαι 100% ότι δεν είναι απο ρομ ή κάτι τέτοιο./
καλά τα λέμε, πήγα να το δοκιμάσω και εγώ, ξεχάσαμε όμως δεν το αναγνωρίζει καθόλου το πισι..... άλλη λύση? αν του δώσω ρεύμα με υψηλότερη τάση? νομίζω είναι το μόνο που μένει, ή την καίω ή την κάνω ρεσταρτΟ/H geoanto555 έγραψε:
Έχω φλασάρει 2-3 φορές έτσι ..
Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει να κάνει με την μπαταρία γτ μεταφέρει μόνο δεδομένα στο κινητό...
Βρεεε..Ο/H Eleni Sapountzi έγραψε:
ξεχάσαμε όμως δεν το αναγνωρίζει καθόλου το πισι.
ok θα το δοκιμάσω λοιπόν και θα σε πώ αύριο... Ευχαριστώ για την βοήθεια!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Βρεεε..Αν δώσεις εντολή από το sp flash tool θα το γυρίσει μονο του σε downlaod mode .Αν έχεις drivers θα το δει.Ο/H Eleni Sapountzi έγραψε:
ξεχάσαμε όμως δεν το αναγνωρίζει καθόλου το πισι.
Λοιπόν, πέρασε και αυτό. Άνοιξα το κινητό και απλά αποσύνδεσα και επανασύνδεσα την μπαταρία. Μπορεί να έπιασε μπορεί και όχι γιατί συνέχισε να μην φορτίζει, αλλά μετά απο μισή μέρα στην φόρτιση πήρε μπρός... παμε τώρα να λύσουμε το πρόβλημα με το μικρόφωνο που δεν δουλεύει εδώ και μισό μήνα. Πραγματικά το συγκεκριμένο τηλέφωνο μου έχει βγάλει την πίστη....Ο/H geoanto555 έγραψε:
Να σαι καλά....
Πάντως κάνε καμιά δοκιμή και με άλλους φορτιστές...
Δεν δουλεύει καθόλου εννοείς;Μήπως έφαγε καμιά πτώση;Ο/H Eleni Sapountzi έγραψε:
παμε τώρα να λύσουμε το πρόβλημα με το μικρόφωνο που δεν δουλεύει εδώ και μισό μήνα.
πρέπει να είναι πρόβλημα της ρομ. Όπως και να έχει έβαλα το twrp και την ελληνική για να ησυχάσω, αλλά.... πρόβλημα ξανά. Την πρώτη φορά που είχα φλασάρει με σπ, είχα κάνει φουλ καθάρισμα, με αποτέλεσμα κάθε φορά να πρέπει να περνάω το ιμει. Τώρα αναγκαστικά πρέπει να βάλω την οφίσιαλ 6 ξανά που μου επιτρέπει να μπώ στον dialer και να περάσω manually τα ιμέι. στην ελληνικη δεν με αφήνει να προχωρήσω cant get valid device id, οπότε δεν μπορώ να περάσω το ιμει. Ξέρεις αν υπάρχει τρόπος να περαστεί το ιμέι μέσω ρεκοβερι για να μην αλλάζω ξανά?Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δεν δουλεύει καθόλου εννοείς;Μήπως έφαγε καμιά πτώση;Ο/H Eleni Sapountzi έγραψε:
παμε τώρα να λύσουμε το πρόβλημα με το μικρόφωνο που δεν δουλεύει εδώ και μισό μήνα.
Υπάρχει οδηγός στο φόρουμ για τα ιμει... κάνε μια αναζήτηση δεν είμαι σε υπολογιστή.Ο/H Eleni Sapountzi έγραψε:
Ξέρεις αν υπάρχει τρόπος να περαστεί το ιμέι μέσω ρεκοβερι για να μην αλλάζω ξανά?
πραγματικά συγνώμη αλλά έψαξα όσο μπορούσα. Δεν βρίσκω τρόπο χωρίς να αναγκαστώ να αλλάξω την ρομ πάλι με σπ φλασ και όλα απο την αρχή..... Το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι να αλλάξω το mpob_001 αλλά για κάποιο λόγο δεν βλέπει τις σιμ....Ο/H geoanto555 έγραψε:
Υπάρχει οδηγός στο φόρουμ για τα ιμει... κάνε μια αναζήτηση δεν είμαι σε υπολογιστή.Ο/H Eleni Sapountzi έγραψε:
Ξέρεις αν υπάρχει τρόπος να περαστεί το ιμέι μέσω ρεκοβερι για να μην αλλάζω ξανά?