MI5s custom rom MIUI Global 8.0 stable 8.0.10.0.0 (MAGCNDH) αλλαγη σε Global official [SOLVED]
- Mi-5S/Plus
-
-
χα χα χα χα χα χα χα χα χα ναι ναι.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αβρο τι;
Ξέρω το evo
Το aygo
Και την κυρά Φροσύνη.
Even dead i will fight. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μπράβο σου
Λίγη υπομονή να βγει νέα ρομ τώρα για να πάρει και official τα ελληνικά
Για να επιστρέψω στο θέμα της συζήτησης (ή νήματος, ό,τι προτιμά κανείς), η διαδικασία που αναγράφεται στο πρώτο post έχει ακολουθηθεί κι από άλλους κατόχους το Mi5s με επιτυχία, όπως φαίνεται εδώ.
Για να πω την αλήθεια, το πέρασμα στην official ROM πήρε λίγο περισσότερο χρόνο απ' ό,τι περίμενα, αλλά όλα πήγαν κατ' ευχή. -
Καλημέρα και από μένα!εχθές παρέλαβα to mi5s με την MIUI Global 8.0 stable 8.0.10.0.0 (MAGCNDH). επειδη θέλω να περασω την Global official 8.0.3.0 ακουλούθησα πιστά τους οδηγους. αρχικά τσέκαρα οτι o bootloader είναι κλειδωμένος , μετα σύμφωνα με αυτον το οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi , πέρασα με την κινέζικη εκδοση mi pc suite την official china stable rom και στην συνέχεια κατέβασα την Global official 8.0.3.0 και με το ίδιο προγραμμα την πέρασα στο κινητό,δεν συνάντησα κανένα προβλημα εως τωρα, οταν ανοιξε το κινητό μετα το φλασάρισμα μου βγαζει ασταματητα κάθε ένα δυτερόλεπτο αυτο το μήνυμα. γνωριζει κανεις τι πρεπει να κάνω? δοκίμασα και με την εφαρμογή updater του κινητου αλλα παλι τα ίδια βγάζει! να βαλω παλι την κινέζική και ξανα παλι την Global official ?
=============== Μαρ 11th 2017, 1:30pm ===============
οκ το πρόβλημα λύθηκε . απλα με ενα factory reset. -
Καλησπέρα και από εμένα,
Παρέλαβα και εγώ το Mi5s με MIUI Global 8.0 stable 8.0.10.0.0 (MAGCNDH) με bootloader κλειδωμένο.
Δοκίμασα να πάω στην Global official 8.0.3.0 με mipcsuite και τον οδηγό με τους 3 τρόπους που υπάρχει στο forum.
Δοκίμασα τους 2 πρώτους χωρίς αποτέλεσμα, δεν έβλεπε την συσκευή με τίποτα. Ίσως να έφταιγε ότι το συγκεκριμένο pc έχει μόνο Usb3 (ίσως), καθώς ο οδηγός αναφέρει ότι πρέπει να είναι με usb2, με usb3 δεν παίζει.
Έτσι τελικά κατέβασα την rom από εδω (Xiaomi Mi 5s Global - Version: V8.0.3.0.MAGMIDI (MIUI8) ) και την πέρασα μέσα από τον updater του κινητού.
Την έκανε decrypt,μετά μου έβγαλε μήνυμα ότι θα διαγράψει τα πάντα καθώς η 8.0.3.0 είναι μικρότερη από την 8.0.10.0.0
Έτσι το αποτέλεσμα είναι :
Μετά δοκίμασα τον updater του κινητού και δεν μου βγάζει κάποια άλλη διαθέσιμη έκδοση.
Παρ' ολα αυτά, στο forum λένε ότι έχουν βγάλει release για global stable στις 7/4/2017 την Version: V8.2.1.0.MAGMIDL , έκδοση που δεν την έχει στις διαθέσιμες για download.
Κάπου διάβασα ότι η 8.2 βγήκε αλλά την έκανα blocked . Γνωρίζει κάποιος για την 8.2 ? Να την βάλω manual?
Ευχαριστώ -
Δηλαδή ητε είναι κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο αν κάνεις upgrade την stable rom μέσα από το update του κινητού θα την πάρει κανονικά χωρίς να μπρικαρι;;;;Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα
-
Από unofficial rom για να περάσεις official rom και να διαγραφούν ότι πειράγματα έχουν γίνει ΜΟΝΟ με fastboot rom !!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες