Διαφήμιση

Πρόβλημα με σαρωτή δακτυλικού αποτυπόματος.

• Πρόβλημα με σαρωτή δακτυλικού αποτυπόματος.

Καλησπερα.Εχω θέμα με το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.Παω να προσθέσω και μου λέει couldnt add fingerprint και όταν πάω να απενεργοποιήσω την επιλογή turn lock off με πετάει έξω από το μενού.Εχτες απλά πήγα και έσβησα το fingerprint και μόλις πήγα να φτιάξω καινούργιο μου πέταξε το μνμ .Τι συμβαίνει? Miui 8.1 Officiall έχω kate no root....
      Και άρχισαν τα παρατράγουδα..
      all Mi-ght ...for our right!!
    • Ο/H RockHead έγραψε:

Καλησπερα.Εχω θέμα με το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.Παω να προσθέσω και μου λέει couldnt add fingerprint και όταν πάω να απενεργοποιήσω την επιλογή turn lock off με πετάει έξω από το μενού.Εχτες απλά πήγα και έσβησα το fingerprint και μόλις πήγα να φτιάξω καινούργιο μου πέταξε το μνμ .Τι συμβαίνει? Miui 8.1 Officiall έχω no root....
      Και άρχισαν τα παρατράγουδα..
      Γύρισε τη γλώσσα του τηλεφώνου στα Αγγλικά και ξαναδοκίμασε.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H RockHead έγραψε:

Μα στα αγκληκα την έχω... :(
      Γράψε κάτι παραπάνω για να σχηματίσουμε εικόνα... πχ τι ROM έχεις, είναι official ή μαϊμού από το κινεζομάγαζο, το παρουσίασε τώρα ή ανέκαθεν, άλλαξες ROM από developer σε stable ή το ανάποδο χωρίς factory reset και ότι άλλο μπορεί να βοηθήσει να καταλάβουμε τι συμβαίνει και να βοηθήσουμε.
    • Εχω Kate με officially ROM απείραχτο αγορασμενο από Ελλάδα έχω την τελευταία ROM μεσα. Εχτές απλά πήγα και έσβησα το fingerprint και μόλις πηγα να βάλω νεο λέει couldn't add fingerprint. Ο sensor δουλεύει στο άγγιγμα απλά με πετάει στο pattern οταν πάω να ανοίξω οθονη.Όταν πάω γενικά να απενεργοποιήσω το lock μέσα από το μενού με πετάει έξω και μου βγάζει bug report να στείλω ένα report.Οπως και επίσης όταν πάω να βάλω νεο fingerprintμου πετάει το μήνυμα.
    • Ο/H RockHead έγραψε:

Εχω Kate με officially ROM απείραχτο αγορασμενο από Ελλάδα έχω την τελευταία ROM μεσα. Εχτές απλά πήγα και έσβησα το fingerprint και μόλις πηγα να βάλω νεο λέει couldn't add fingerprint. Ο sensor δουλεύει στο άγγιγμα απλά με πετάει στο pattern οταν πάω να ανοίξω οθονη.Όταν πάω γενικά να απενεργοποιήσω το lock μέσα από το μενού με πετάει έξω και μου βγάζει bug report να στείλω ένα report.Οπως και επίσης όταν πάω να βάλω νεο fingerprintμου πετάει το μήνυμα.
      Πήγαινε Settings > installed apps και κάνε καθαρισμό δεδομένων σε ότι έχει σχέση με fingerprint πχ "com.fingerprints.serviceext" ή ακόμα και το input devices και ξαναδοκίμασε.
    • Εχει ξανασυμβεί? Ειναι γνώριμο bug? Πολυ περίεργο....
      Θα το δοκιμάσω άμεσα σε ευχαριστώ!

@dnomikos το έκανα αυτό που μου είπες αλλά δεν έγινε κάτι...Και το service fingerprint και το input devices καθάρισα αλλά τίποτα,δε βρίσκω άλλο σχετικό service... :(
    • Διαφήμιση