Διαφήμιση

Mi5s Plus Rom πρόβλημα

• Mi5s Plus Rom πρόβλημα

Καλησπέρα σας,
      έχω το Mi5s Plus και όταν μου ήρθε είχε μια Rom η οποία δεν υποστήριζε Ελληνικά.
      Από το miui.gr κατέβασα την Dev 1_6.12.29 rom. Έκανα αίτηση στην xiaomi για να μου ξεκλειδώσουν τον bootloader. Και αφού τον ξεκλείδωσαν ακολούθησα τον οδηγό και κατάφερα και εγκατέστησα την rom. Ήταν πραγματικά καταπληκτική και εγώ πολύ χαρούμενος. Σήμερα είδα πως έχει βγει αναβάθμιση της rom που έβαλα και την κατέβασα.
      Έκανα όλα τα βήματα όπως τα έγραφε στο post αλλά δυστυχώς η rom για κάποιο λόγο δεν μπήκε σωστά, με αποτέλεσμα το κινητό μου να κολλήσει στην αρχική οθόνη με το λογότυπο της MI.
      Τώρα προσπαθώ εδώ και ώρα να περάσω την νέα αλλά και την παλιά rom αλλά δεν είναι εφικτό. Επίσης όταν στο cmd δίνω την εντολή "adb devices" πλέον δεξιά από τον κωδικό αναγνώρισης του κινητού μου γράφει "unothorized". Επιπλέον όταν κάνει instal την rom από TWRP Recovery/sideload πάντα μου πετά error και μου κόβει την εγκατάσταση, ακόμα και από το TWRP Recovery/Instal που πέρασα την rom μετά πάλι το μόνο που έδειχνε το λογότυπο της ΜΙ.
      Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και φοβάμαι να το "ζορίσω" πολύ, γιατί είμαι αρχάριος και φοβάμαι μήπως καταστρέψω το κινητό τελείως (αν δεν το έχω ήδη κάνει).
      Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να δώσει ένα χέρι βοηθείας; Με κάποιες συμβουλές ή με team viewer ή οτιδήποτε άλλο;
      Συγνώμη για το μπερδεμένο post απλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες για να σας τα γράψω πιο απλά.
      Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
    • Αν μπορείς να μπεις twrp recovery ξανα περνα την rom. Προσεχε να ειναι για το σωστο κινητο.. Μην εχεις ξατεβασει καταλαθος για το mi5 πχ. Και οταν ειναι να εκκινήσει αστο να παρει την ωρα του. Οσο οι τελιτσες κινουνται στο loading μαλλον εισαι σε καλο δρόμο.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Επειδή δεν προσεξα οτι εχεις θεμα με το install της ρομ κανε φορματ κανονικό μεσα απο το twrp. Το twrp δεν σβηνει με το format.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση