Γιατι ρε παιδιά βιάζεστε να πάτε στο nougat? Εγώ με mi5 που παρέλαβα την περασμένη εβδομάδα αναγκάστηκα να πάω πίσω σε marsmallow καθώς είχα πολλά προβλήματα σταθερότητας. Κάτι που να είναι καλύτερο δεν παρατήρησα. Αν αλλάξει σε miui9 το καταλαβαίνω. Αλλά έτσι δεν υπάρχει κανένας πραγματικά λόγος...Ίσα ίσα για να λέμε πως στο version βλέπουμε 7 αντί για 5.1???Ο/H ribben έγραψε:
[XTRV-7.1.12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/1 21:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
@kostas1alina, @THUKIS το περάσατε μέσω update ή από twrp και με FR?
Σε ρωτάω γιατί εδώ και 3 rom έχει πάει σε beta2 για Ido και απ' ότι διάβασα (καθυστερημένα) θέλει FR.
Εγώ έκανα το λάθος και έκανα update και εμφανίστηκε το πρόβλημα που αναφέρεις και εξαφανίστηκε η επιλογή Child mode (ή τουλάχιστον αυτά παρατήρησα..)! -
-
-
@gas83 στην μετάβαση για beta2 είχα κάνει FR μέσω twrp .
Όλες τις ρομ τις περνάω από twrp .Δεν έχω χρησιμοποιήσει τον updater ποτέ .
Child mode τώρα που το λες και εγώ δεν το βρίσκω πουθενά . Μήπως λείπει στην global όπως το swipe up to search που είχαμε στην beta1china ;
Οι επαφές μου είναι όλες με αγγλικούς χαρακτήρες και έτσι δουλεύει η πλαϊνή μπάρα με αγγλικά . Όταν η μπάρα ήταν στα ελληνικά σε άλλη ρομ δεν δούλευε σε εμένα .Θα ήταν καλό ή miui να είχε επιλογή γλώσσας μπάρας επαφών για να μην παιδευομαστε .
Να προσθέσω ότι η τοποθεσία ήταν Κίνα .Την άλλαξα σε Ελλάδα μα μετά την επανεκκίνηση ξαναδειχνει Κίνα , υποθετωντας ότι θέλει να πει Ελλάδα ο ποιητής .
Αυτααα..... -
-
Σε nikel εγκατασταθηκε άψογα χωρίς πρόβλημα πάνω από την προηγούμενη. Θα δούμε πως θα πάει σε θέματα μπαταρίας και αν βγάλει τα θέματα με τις διακοπές ήχου στις κλήσεις.
Για άλλη μια φορά ευχαριστώ την ομάδα για την δουλειά που κάνει κάθε εβδομάδα.Share the KnowHow: From Qtech (HTC) Alpine to Lumia 950 to Nikel to One+5 (Surface pro 4, Yoga 3 Pro)
Current Device:MI Mix 3 6/128GB
My Windows Phone Blog -
-
μπράβο
-
Αχ τωρα καλε μου και συ τωρα ορεξη που την εχεις... Δεν γνωριζω για το μεσο χρηστη εδω μεσα αλλα πιστεψε με δεν πρόκειται να με νοιαξει καθολου το 7 και τι φαινεται! Βεβαια για να μην εχεις παρατηρησει εσυ καποια διαφορα σημαινει οτι οντως δεν γνωριζεις τι διαφορετικο εχει το android 7 και καλα κανεις και πηγες πισω και μεινε και κει... Αλλα, ασε αυτους που θελουν να παν μπροστα και ευγενικα ρωταν για ενα ETA και μην σχολιαζεις κατι off-topic μονο και μονο επειδη εσυ δεν μπορεις να δεις την διαφορα....Ο/H flxas έγραψε:
Γιατι ρε παιδιά βιάζεστε να πάτε στο nougat? Εγώ με mi5 που παρέλαβα την περασμένη εβδομάδα αναγκάστηκα να πάω πίσω σε marsmallow καθώς είχα πολλά προβλήματα σταθερότητας. Κάτι που να είναι καλύτερο δεν παρατήρησα. Αν αλλάξει σε miui9 το καταλαβαίνω. Αλλά έτσι δεν υπάρχει κανένας πραγματικά λόγος...Ίσα ίσα για να λέμε πως στο version βλέπουμε 7 αντί για 5.1???Ο/H ribben έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα