Διαφήμιση

[XTRV-7.1.12] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/1 21:15)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Ο/H Ioannis Argyropoulos έγραψε:

Ο/H gkalen έγραψε:

H beta2 ειναι based στη global , δεν εχει μπαρα αναζητησης και δεν εχει επισης καποια αλλα πραγματα που εχει η EU ..
      Εχουν καποιες διαφορες οι ρομς , γι'αυτο αλλωστε σας ειπαμε για FR απο beta1 σε beta2 , αλλαζουν τα sources και αλλα πραγματα που θα παρατηρησετε στην πορεια..
      Καλησπέρα, αν μπορείτε προσθέστε την μπάρα αναζήτησης, ειναι υπερχρήσιμη. Κατα τα άλλα συνεχιστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συμφωνώ και εγώ για την χρησιμότητα της μπάρας Αναζήτησης. Θα έλεγα είναι ΥΠΕΡ Εργαλείο !!!
      Επίσης σήμερα είχα θεματάκια με την διαμόρφωση του μικρόφωνου τo Mi4. Έκανε κάτι κουλά όπως παλιά αλλά αυτή την φορά ανάποδα, δηλαδή είχα σωστή διαμόρφωση στο 2G και διακοπές με θορύβους σαν να τρίζουν λαμαρίνες ας πούμε στο 3G.
      Το έκανα wipe cache και dalvik και όλα δείχνουν καλά.
      Προς το παρών…..
      :sniper: (computerrage)
    • Στις αρχές της βδομάδας, έφυγα από την xtrv 7.1.5 και πήγα στην THUNDER του @gkalen διότι χρειαζόμουν, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών την έξτρα μπαταρία. Το Σάββατο πρωί, έβαλα την xtrv 7.1.12 με factory reset , τα σχετικά wipes και επαναφορά ρυθμίσεων κλπ από mi cloud. Δεύτερη μέρα σήμερα και δεν έχω συναντήσει force closures, το wifi και 4G δουλεύουν καμπάνα. Για GPS θα έχω άποψη αύριο που θα είμαι επαρχία για δουλειά. Η διαχείριση της ram αψεγάδιαστη απαρχής των xtrv.
      (Redmi 3 Note aka hennessy)

-----edit-----------------
      κάτι που έχω αμελήσει να αναφέρω και στο παρελθόν, από την στιγμή που άρχισα να βάζω xtrv , είναι ότι ζορίζομαι με το θέμα της φόρτισης. Το βάζω να φορτίζει κι ενώ ανάβει συνεχώς το υποκίτρινο λαμπάκι φόρτισης , μετά από ώρες το ποσοστό φόρτισης παραμένει το ίδιο. Άλλαξα καλώδια , άλλαξα φορτιστές αλλά το πρόβλημα παραμένει. Χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση για να φιλοτιμηθεί να ξεκινήσει να φορτίζει και αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Στην Thunder που πήγα για λίγες μέρες δεν μου το έκανε. Στο νετ που κοίταξα, είναι known bug το οποίο θα λυθεί με αναβάθμιση. Ξέρω ότι στις Stable και στις Thunder δεν το εμφανίζει αλλά δεν θέλω να πάω εκεί. Οι xtrv κάνουν το hennessy μου να φυσάει.
      απλά το αναφέρω .... και μακάρι στο μέλλον να βρεθεί μια λύση.
    • Διαφήμιση
    • Περασα την 7.1.12 με fr και επαναφορά από τοπικά αντίγραφα αλλά λείπει το child mode πάλι.Μέχρι στιγμής όλα καλά απλά δεν ξέρω τον λόγο και έχω πέσει σε sot θα το παρακολουθήσω και θα επανέλθω..
      Επίσης πάλι είναι κλιμακωτος ο ήχος κλήσης!
      Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
    • Σε ido:

1. δεν κάνει αναβαθμιση από το update αλλα απο το twrp
      2. το πρόβλημα με τα λατινικά στις επαφές παραμένει
      3. το update αναφέρεται ως "εφαρμογή"

κατα τα άλλα δουλεύει jet. Εμενα προσωπικά δεν με ενοχλουν τα παραπανω απλά τα αναφέρω για να γίνει τέλεια.
      Ευχαριστουμε και πάλι.
    • παρατηρω και γω ΠΕΡΙΟΧΉ ΚΙΝΑ μου έχει και δεν αλλάζει εδώ και πολύ καιρό.....child mode επιβεβαιώνω δεν υπάρχει.
      Έχω περιέργεια........ @gkalen thunder σου κάνει και για Redmi note 4G???
      Άκουσα από φίλο μου εδώ στην περιοχή μου πως έβαλε την δική σου και μπαταρία είναι τέλεια.

" Γεωπόνος”

• Ο/H argyrisd έγραψε:

Σε ido:

1. δεν κάνει αναβαθμιση από το update αλλα απο το twrp
      2. το πρόβλημα με τα λατινικά στις επαφές παραμένει
      3. το update αναφέρεται ως "εφαρμογή"

κατα τα άλλα δουλεύει jet. Εμενα προσωπικά δεν με ενοχλουν τα παραπανω απλά τα αναφέρω για να γίνει τέλεια.
      Ευχαριστουμε και πάλι.
      ρολάρει για εύρεση επαφής;
    • Διαφήμιση
    • Εχω ένα θέμα τον τελευταίο καιρο και δεβ ξερω αν είναι η συσκευή ή το firmware και γι αυτό το αναφερω εδώ. Αν ειναι λαθος section συγχωρεστε με. Εχω το Redmi Pro εδώ και ενάμιση μήνα περίπου. Αντιμετωπιζω πρόβλημα με το σήμα του κινητου και το παρατήρησα τις τελευταίες μέρες.. Πάντα βλέπω ότι έχω φουλ μπάρες στο σήμα. Γνωρίζω ότι το κινητό δεν είναι συμβατο με 4G αλλά και πάλι σε 3G δίκτυο σε περιοχή που υπάρχει, δεν μπορεί να συνδεθεί σε 3G. Το κάνει πολύ σπάνια και μόνο για λίγο. Όλες τις φορές συνδέεται σε H+ και το ίντερνετ είναι απελπιστικά αργο που στο παλιό κινητό μου s4 mini δεν ήταν έτσι με αυτή την ταχύτητα. Επίσης, οταν μιλάω στο τηλέφωνο κόβεται το ίντερνετ και επανέρχεται άμα τελειώσει η κλήση καθως επίσης το χειρότερο είναι ότι ενώ δείχνει πως έχω φουλ σήμα δυσκολεύομαι να πάρω ή να με πάρουν τηλέφωνο. Πολλές φορές δείχνει ότι δεν έχει σήμα καθόλου ή ακόμη και αν απαντήσω ακούω τον άλλο με διακοπές ή κόβεται ξαφνικά η γραμμή χωρις λόγο. Θα δοκιμάσω σύντομα την XTRV 7.1.12 να δω αν αλλάξει κάτι...
      Images
      • Screenshot_2017-01-16-00-00-07-571_com.android.settings.png

150,48 kB, 1.080×1.920, viewed 86 times
    • Ο/H MindMaker έγραψε:

Εχω ένα θέμα τον τελευταίο καιρο και δεβ ξερω αν είναι η συσκευή ή το firmware και γι αυτό το αναφερω εδώ. Αν ειναι λαθος section συγχωρεστε με. Εχω το Redmi Pro εδώ και ενάμιση μήνα περίπου. Αντιμετωπιζω πρόβλημα με το σήμα του κινητου και το παρατήρησα τις τελευταίες μέρες.. Πάντα βλέπω ότι έχω φουλ μπάρες στο σήμα. Γνωρίζω ότι το κινητό δεν είναι συμβατο με 4G αλλά και πάλι σε 3G δίκτυο σε περιοχή που υπάρχει, δεν μπορεί να συνδεθεί σε 3G. Το κάνει πολύ σπάνια και μόνο για λίγο. Όλες τις φορές συνδέεται σε H+ και το ίντερνετ είναι απελπιστικά αργο που στο παλιό κινητό μου s4 mini δεν ήταν έτσι με αυτή την ταχύτητα. Επίσης, οταν μιλάω στο τηλέφωνο κόβεται το ίντερνετ και επανέρχεται άμα τελειώσει η κλήση καθως επίσης το χειρότερο είναι ότι ενώ δείχνει πως έχω φουλ σήμα δυσκολεύομαι να πάρω ή να με πάρουν τηλέφωνο. Πολλές φορές δείχνει ότι δεν έχει σήμα καθόλου ή ακόμη και αν απαντήσω ακούω τον άλλο με διακοπές ή κόβεται ξαφνικά η γραμμή χωρις λόγο. Θα δοκιμάσω σύντομα την XTRV 7.1.12 να δω αν αλλάξει κάτι...
      πρωτα απ ολα γιατι δεν πιανει το 4g ? Στειλε 4g στο 1330 ή 1333 μηνυμα για να ενεργοποιηθη . μετα μηπως εχει θεμα η κεραια σου η καμια θηκη που εχεις βαλει. για αρχη check να στειλεις το μηνυμα στην cosmote γιατι το κιν δεχεται 4g standar! :D
    • Ο/H MindMaker έγραψε:

Εχω ένα θέμα τον τελευταίο καιρο και δεβ ξερω αν είναι η συσκευή ή το firmware και γι αυτό το αναφερω εδώ. Αν ειναι λαθος section συγχωρεστε με. Εχω το Redmi Pro εδώ και ενάμιση μήνα περίπου. Αντιμετωπιζω πρόβλημα με το σήμα του κινητου και το παρατήρησα τις τελευταίες μέρες.. Πάντα βλέπω ότι έχω φουλ μπάρες στο σήμα. Γνωρίζω ότι το κινητό δεν είναι συμβατο με 4G αλλά και πάλι σε 3G δίκτυο σε περιοχή που υπάρχει, δεν μπορεί να συνδεθεί σε 3G. Το κάνει πολύ σπάνια και μόνο για λίγο. Όλες τις φορές συνδέεται σε H+ και το ίντερνετ είναι απελπιστικά αργο που στο παλιό κινητό μου s4 mini δεν ήταν έτσι με αυτή την ταχύτητα. Επίσης, οταν μιλάω στο τηλέφωνο κόβεται το ίντερνετ και επανέρχεται άμα τελειώσει η κλήση καθως επίσης το χειρότερο είναι ότι ενώ δείχνει πως έχω φουλ σήμα δυσκολεύομαι να πάρω ή να με πάρουν τηλέφωνο. Πολλές φορές δείχνει ότι δεν έχει σήμα καθόλου ή ακόμη και αν απαντήσω ακούω τον άλλο με διακοπές ή κόβεται ξαφνικά η γραμμή χωρις λόγο. Θα δοκιμάσω σύντομα την XTRV 7.1.12 να δω αν αλλάξει κάτι...
      Στείλε 4G στο 1333 και όταν έρθει μήνυμα σχετικά με την ενεργοποίηση κλείσε την συσκευή και άνοιξε την, υποστηρίζει 4G και κοίταξε για να σου πέσουν τα μαλλιά :D
      η δοκιμή έγινε με 4G άσχετα που δείχνει πάνω δεξιά 3G είναι αποθηκευμένο αποτέλεσμα μέτρησης

=============== Ιαν 16th 2017, 12:24am ===============
      Τώρα στο δικό μου πρόβλημα!
      Σας φαίνονται κανονικά τα νούμερα?? Το app usage μου φαίνεται υπερβολικά υψηλό
      Images
      • Screenshot_2017-01-16-00-11-10-548_org.zwanoo.android.speedtest.png

634,68 kB, 1.080×1.920, viewed 90 times
      • Screenshot_2017-01-16-00-13-57-266_com.gsamlabs.bbm.png

300,18 kB, 1.080×1.920, viewed 79 times
      • Screenshot_2017-01-16-00-13-52-708_com.gsamlabs.bbm.png

335,15 kB, 1.080×1.920, viewed 73 times
    • Διαφήμιση
    • Είχα διαβάσει ότι υποστηρίζει μόνο μια μπάντα των 800ων αν θυμάμαι καλά και είχε θέμα με κάποιους παροχους στην Ελλάδα. Μπορεί να κάνω και λάθος λοιπόν. Τον είχα ενεργοποιησει στην κάρτα το 4G με το προηγούμενο κινητό, δεν ήξερα ότι πρέπει να το κάνω ξανά με αυτό. Το έκανα τωρα αλλά μου λέει οτι είναι ήδη ενεργοποιημενο. Στο σημείο που βρίσκομαι τώρα δεν έχει 4G αλλά έχει σίγουρα 3G αλλά δεν πιάνει ποτέ. Μόνο H+ έχω το οποίο είναι απελπιστικά αργό.