Δεν πειράζει ας μην την βλέπει, πήγαινε κανονικά στο R-Flash και περίμενε λίγο
Xiaomi redmi pro fake global rom [SOLVED]
- RedMi PRO
-
-
Να κανω μια ηλιθια ερωτηση,υπαρχει καποιος που θελει να μιλησουμε μεσω skype ακομα και teamviewer αν χρειαστει
-
-
Το αγγλικο βγαζει update,αν πατησω update βγαζει error και αντιο.Aν δοκιμασω σε recovery χωρις να δωσω σημασια στο update απλα το pc suit δεν κανει τιποτα.Δεν γνωριζω τι αλλο να κανω κυριοι
-
-
-
-
λοιπον,το install.bat βγαζει μηνυμα Do Not Support Win NT earlier version
-
-
windows 10 pro (οχι pro nt) και τα drivers ειναι ολα πληρως ενημερωμενα εκτος του κινητου που εχει μπει ο τζεκινς χαν (διαολος) μεσα του χαχαχαχαχα
Παραθετω
-
-
Ακολουθοντας τα παρακατω βηματα που προτεινε ο
stamatisv
Κατεβαζοντας αυτη την αγγλικη εκδοση του Mi Pc Suit (ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ)
MiSetup3.2.1.3111_2717.exe
1) Ενεργοποίησα το USB Debugging πηγάινοντας στο About Phone και κάνοντας αρκετές φορές tap στο MIUI Version, και τέλος στο Additional Settings -> Developer Options -> Usb Debugging
2) Κατέβασα το αγγλικό MI PC Suite απο το MiSetup3.2.1.3111_2717.exe .Αν δεν δουλέψει μπορεί να δοκιμάσει κανείς το κινέζικο..
3) Μπήκα σε recovery στο κινητό κρατώντας το VOL + και το POWER ταυτόχρονα . Μόλις έβγαλε την συγκεκριμένη οθόνη (δηλαδή μπήκε στο recovery) 2isfLOb το σύνδεσα
σε USB 2 θύρα στο laptop (όχι USB3).
4) Άνοιξα το Mi PC Suite, ενώ μου έβγαζε οτι δεν αναγνωρίζει την συσκευη, πατώντας στο κάτω βελάκι δίπλα απο το Update και επιλέγοντας R-Flash μου έβγαλε το update σε official developer chinese rom έκδοση (πρέπει να συμβαδίζει με την έκδοση εδώ en.miui.com/download-304.html ).
5) Προχώρησα στο update απο το tool και μπήκε κανονικά η official developer rom..
Και σαν οπτικο υλικο το παρακατω βιντεο
Το ζητημα επιλυθηκε!
=============== Φεβ 2nd 2017, 12:29pm ===============
Καλησπερα φιλοι του φορουμ.Χθες ελαβα το μηνυμα απο την xiaomi για ξεκλειδωμα της συσκευης,εκανα ολη την διαδικασια και ολα ενταξει.Τωρα κανω τα παρακατω βηματα
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
εχω κατεβασει το omega twrp για redmi pro καθως και την δικη μας rom με ονομα
xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_XTRVbeta1_Stable_V8.1.2.0.zip
αφου εχω λοιπον φτασει στο βημα με την εντολη fastboot flash recovery recovery.img και μου βγαζει μηνυμα επιτυχιας,στο επομενο βημα γραφω την εντολη fastboot reboot και αφου κραταω πατημενο το volume up παταω το enter για να τρεξει την εντολη.Το ζητημα ειναι οτι με πηγαινει παλυ στο σημειο fastboot
Redmi_Note_3_Pro_Fastboot_Mode_Full.png
Καμια βοηθεια ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα