Καλησπερα, πηρα το redmi note 4 και ακολουθησα ολες τις οδηγιες για να ξεκλειδωσω το κινητο ομως η διαδικασια κολλαει στο 50% εμφανιζοντας το μηνυμα '' Couldn't verify device, Not connected to Mi Phone''. Ενδεχομενως να φταιει οτι στις developer options εχω ενεργοποιησει το usb debugging αλλα δεν μου εμφανιζει το oem unlocking. Τι πρεπει να κανω?
Στις Developer Options δεν εμφανιζει oem unlock!
-
-
Ο/H kostaskav21 έγραψε:
Καλησπερα, πηρα το redmi note 4 και ακολουθησα ολες τις οδηγιες για να ξεκλειδωσω το κινητο ομως η διαδικασια κολλαει στο 50% εμφανιζοντας το μηνυμα '' Couldn't verify device, Not connected to Mi Phone''. Ενδεχομενως να φταιει οτι στις developer options εχω ενεργοποιησει το usb debugging αλλα δεν μου εμφανιζει το oem unlocking. Τι πρεπει να κανω?
-
Έβαλες το κινητό σε fastboot mode για να το δει το unlock tool ?
Αν έχεις windows 10 δες και αυτό το πρόβλημα ---> Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error) -
Εχω συνδεσει κανονικα το Mi Account στο τηλεφωνο οπως επισης και το Unlock tool μου λεει phone connected. Ξεκιναω την διαδικασια ξεκλειδωματος και κολλαει στο 50% εμφανιζοντας το παραπανω μηνυμα. Αυτο που πιστευω ειναι οτι δεν διαβαζει σωστα την συσκευη ο υπολογιστης αλλα εχω δοκιμασει σε 3 διαφορετικους υπολογιστες.
Φωτο απο about phone -
Όλα αυτά ενώ η συσκευή είναι σε fastboot mode (στην οθόνη δηλαδή είσαι με το λαγουδάκι της Xiaomi) ?
-
Ναι κανονικα σε fastboot mode. Και το unlock tool μου διαβαζει το κινητο και ξεκιναει η διαδικασια η οποια κολλαει στο 50%. Ενδεχομενως να φταιει οτι σε οποιονδηποτε υπολογιστη το εχω δοκιμασει κανενας δεν διαβαζει το τηλεφωνο σαν bootable android device. Δεν ξερω αν πρεπει και πως μπορω να κανω update τους drivers μηπως και διαβασει σωστα την συσκευη μου ο υπολογιστης.
-
Πως το διαβάζει ο υπολογιστής, μία φώτο από το device manager
Τι λάθος σου βγάζει, μία φώτο από το unlock tool -
Ειχα και γω διαφορα προβληματα ... Τελικα flashara την china dev (με global stable δεν ξεκληδωνε) με το sp_flash απο αυτον τον οδηγο Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
ΑΠΛΑ μην κρατατε το volume δεν χρειαζεται πλεον το ειδα στο τελος αφου διαβασα ολα τα σχολια .
Μετα ετρεξα το unlock Και ολα πηγαν ρολοι
Μετα Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.
και ειστε κομπλανταν -
Βρηκα υπολογιστη που διαβαζει την συσκευη αλλα παλι κολλαει στο 50% εμφανιζοντας αλλο μηνυμα.
-
Το επόμενο βήμα είναι να φλασάρεις global developer από τον οδηγό στο μήνυμα του fasdgr και να ξαναπροσπαθήσεις. Δυστυχώς.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα