@Teomou Καλώς τον πατριώτη αν θέλεις βοήθεια στείλε προσωπικό μήνυμα για βοήθεια στον @Johnkas@thanos485@derveni για να βρεθούμε και να δούμε ποιος έχει ελεύθερο χρόνο να το αναλάβει
ευχαριστω πολύ derveni προκαταβολικα, γιατί δεν νομίζω ότι μου φτάνουν οι γνώσεις μου πάνω σε τέτοια θέματα για να το κάνω μόνος. Θα σας ενημερώσω με το που θα εχω κάποιο νέο για το ξεκλείδωμα
=============== Φεβ 1st 2017, 4:25pm ===============
Καλησπέρα σε όλους
Σημερα το πρωι μου ήρθε το μύνημα οτι μπορώ να προχωρισω στο ξεκλίδωμα της συσκευής και μου λέει να κατεβάσω το mi unlock tool απο ενα link.
Απ ότι κατάλαβα στον υπολογιστή το κατεβάζω και μετά συνδέω το κινητό?
Το απόγευμα θα το κάνω.Οπότε αν όλα πανε καλά θα μπορούσε κάποιος απο τους Λαρισαίους φίλους να με βοηθείσει την Πεμπτη το απόγευμα να περάσουμε την omega?
Μόνος δεν νομίζω να το έχω......
καλησπερα
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον derveni ο οποίος διεθεσε από τον προσωπικό του χρόνο και μου πέρασε την omegarom στο κινητό μου.
Όλα δουλεύουν καλά μέχρι τώρα εκτός από κάτι που ανακάλυψα πριν λίγο.
Ανοίγω την καρτέλα που εμφανίζει τα διαθέσιμα wifi και με το που πατάω για να βγάλω κωδικό μου βγάζει μύνημα η εφαρμογή com Android έχει σταματήσει και να στείλει αναφορά.παταω ακύρωση και μετά σβήνει η οθόνη και με γυρναει στην αρχική οθόνη.
Αν όμως μπω εκεί που δείχνει τα διαθέσιμα wifi κάτω που λέει περισσότερες ρυθμίσεις και επιλέξω από εκεί το δίκτυο που θέλω να συνδεθώ μου βγάζει κανονικά να βάλω κωδικό και συνδέεται.
Στα πολύ θετικά της rom είναι ότι αυξήθηκε πολύ η διάρκεια της μπαταρίας και ότι με τις ίδιες εφαρμογές που είχα βλέπω ότι έχω περισσότερη ελεύθερη ram.
και πάλι ευχαριστώ derveni και γενικά όλη την ομαδα
=============== Φεβ 23rd 2017, 11:49am ===============
καλημερα στα μέλη του forum
Από τότε που εγκαταστήσαμε την Omega μόλις ανοίγω την εφαρμογή google photos μου βγάζει μήνυμα δυστυχώς η εφαρμογή φωτογραφίες google έχει σταματήσει. Δεν μου κάνει συγχρονισμό
Έκανα εκκαθάριση cache και δεδομένων, την απεγκατεστησα και την ξαναεβαλα αλλά πάλι γίνεται το ίδιο πράγμα.
Πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω?
ευχαριστω derveni
Από τη στιγμή που το zip αρχείο της rom υπάρχει στα αρχεία του κινητού δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου για να μην σου τρώω τον προσωπικό σου χρόνο? Ή θα χρειαστεί να ξανακατέβει?