@derveniformat data δεν έκανα, ισχύει.
Δηλαδή προτείνεις να μπω στο recovery, να κάνω πάλι τα wipes, format data μετά, και εγκατάσταση τη rom μετά;
Επίσης, προτείνεται τo recovery reboot έπειτα από κάθε ενέργεια;
@bluekamikaze 1. Μπαίνουμε TWRP
2. Πάμε wipe > επιλέγουμε δίπλα από το advance wipe το "format data"
3. Πληκτρολογούμε "yes" και πατάμε "ΟΚ"
4. Μόλις τελειώσει η διαδικασία πατάμε το εικονίδιο που μοιάζει με σπιτάκι "Home" για να πάμε στην αρχική.
5. Επιλέγουμε Reboot > Recovery
6. Μόλις μπει ξανά recovery κάνουμε swipe για να αποδεχτούμε το "allow TWRP modification.
7. Στην συνέχεια πάμε ξανά wipe > advance wipe > επιλέγουμε τα cache + dalvik art cache + data > και κάνουμε swipe
8. Αν η διαδικασία τελειώσει χωρίς κόκκινα μηνύματα ήμαστε έτοιμη να κάνουμε install την Ελληνική ρομ.
Ωραία! ξεκινώ να το κάνω και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα!
=============== Ιαν 17th 2017, 2:41pm ===============
Μέχρι στιγμής έχω εκτελέσει όλες τις οδηγίες και δεν έχει βγάλει σφάλμα ή κόκκινα γράμματα. Πριν την εγκατάσταση τικάρουμε κάποιο εκ των Zip signature verification/Reboot after installation is complete ??
Έγινε το install χωρίς σφάλμα για πρώτη φορά! Μου βγάζει τώρα δύο επιλογές! Wipe cache/dalvik και reboot system. Το πρώτο το επιλέγω; ή κατευθείαν reboot?
Είμαι εδώ και κάνα τεταρτάκι στο σημείο όπου ενώ έχει κάνει reboot, περιμένω στο σημείο που φορτώνει το λογότυπο MI και το android χαμηλά με τις 3 τελίτσες. Να ανησυχήσω ή αν περιμένω κι άλλο;
Μακάρι να ανοίξει αλλά νομιζω πως όχι.
Το ίδιο δεν έκανε κ πριν; Πάλι είχε βγάλει android κλπ.
Θέλω να δει την εγκατάσταση αν ξανα φλασάρει.
Ειμαι σίγουρος ότι βγάζει σφάλμα.
Αν δεν ανοίξει όλα αυτά έτσι.......???