μηπως ειναι πιο ευκολο να βαλω stable η ειναι ιδια διαδικασια.Γιατι καπου διαβασα οτι απο stable 5.0.1 σε stable 6.0.0 απλα φλασαρεις την ρομ.Αν ειναι ετσι υπαρχει καποιος οδηγος?
ΓΙΑ MEIZU MX4 PRO
-
-
Καλύτερα να περιμένεις να μπει ο Φεβρουάριος ή να κάνεις νέα αίτηση με νέο λογαριασμό.
Αν κλειδώσει ο bootloader κατά την αναβάθμιση θα πέσει σε bootloop και αναγκαστικά θα γυρίσεις σε official rom -
αν κανω αιτηση με νεο λογαριασμο θα πρεπει να δωσω αλλο email η το ιδιο που εχω? Ρωταω Μηπως δεν μου το εγκρινουν με το ιδιο emai.
-
-
οκ σε ευχαριστω φιλε μου μην σε κουραζω αλλο θα δω τι θακανω και θα ανοιξω ενα θεμα στη σελιδα του οδηγου για να μπορεσεις να με βοηθησεις.Ο Ανεστης εισαι ετσι?
-
Ναι, εγώ είμαι...κοίτα, η συσκευή είναι λειτουργική, το μόνο που φοβάμαι και σε "κολλάω" είναι το θέμα του bootloader.
Έχει συμβεί πολλές φορές κατά την αλλαγή από 5 σε 6 να κλειδώνει και να θέλει πάλι unlock.
Αν σου τύχει κάτι τέτοιο τότε αναγκαστικά θα πρέπει να κάνεις νέο λογαριασμό ή να περιμένεις να αλλάξει ο μήνας και η συσκευή θα είναι μη λειτουργική.
Δεν αξίζει το ρίσκο πιστεύω...ότι θες συνεχίζουμε εδώ, στο γενικό θέμα, για γενικότερα θέματα της συσκευής -
-
Αυτό είναι εύκολο, με factory reset βάζεις την ελληνική stable 8.0.4.0 ή την developer μέχρι την 6.8.18 που είναι όλες android 5 αλλά MIUI 8
Εδώ θα βρεις τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να πας από 7 σε 8 ---> Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev -
-
Πρόσεχε...stable μέχρι την 8.0.5.0, όχι την τελευταία που είναι android 6 και είσαι έτοιμος
-
ναι τωρα τις ειδα οποτε κατεβαζω την 8.0.5.0 που ειναι η τελευταια την περναω στην sd και βλεπουμε.Για υποστηριξη αν εισαι μεσα τωρα καλως αλλιως πεσ μου αν ειναι γαι αυριο.Μην συμβει οτιδηποτε για αυτο το λεω
-
Τώρα θα είμαι μέσα αν δεν έχεις ήδη κάνει την αλλαγή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0