Διαφήμιση

Αγορα απο minideal japan festival

• Αγορα απο minideal japan festival

Καλημερα στην παρεα.Χθες πραγματοποιησα μια αγορα ενος ΜΙ4 και ενος MI5 απο minideal.Σημερα μπαινω στο side και βλεπω οτι ξεκιναει το japan festival και οι παραγγελιες τους θα αρχιζουν να τις επεξεργαζονται μετα τις 8 Φεβρουαριου (16 ιαν/8 φεβρουαριου διαρκεια japan festival).Aναφερει κατι για διακοπες.Εχει ιδεα κανεις γι αυτο?Μπηκα στην σελιδα τους στο fb και πολυ αρνητικα σχολια.Εχω παραγγειλει 4 συσκευες απαυτους χωρις κανενα θεμα.Λες να φαμε κανα πιστολι?Και κατι τελευταιο δεν εχω ανοιξει υποθεση απο paypal παρα μονο απο ebay.Nα μας πει καποιος τι εinai to dispute και το claim
    • Είναι η Κινέζικη Πρωτοχρονιά, και από ότι λένε.... παραγγελίες μετά τις 16/1 θα αποσταλούν μετά τις διακοπες τους. Οπότε μάλλον δεν εχεις τέτοιο πρόβλημα, εξαιτίας της αργίας τους.

Τωρα που έχουν διαχωριστεί ebay και Paypal καλό θα είναι Dispute συναλλαγών να κάνεις από το Paypal και όχι από το ebay. Το Paypal είναι ο διαχειριστής της πληρωμής..

Dispute = Αμφισβήτηση Συναλλαγής
      Claim = Αξίωση Αποζημίωσης
    • Σημαντικη πληροφορία δεν το ήξερα αυτό απο ποτε έγινε ο διαχωρισμος?Υστερα απο ψάξιμο βρήκα και τις απαντήσεις περι dispute and claim.Ευχαριστω για την απάντηση.Λογικά πιάνει και εμένα διότι θα ναι κλειστό το μαγαζί δεν θα μπορούν να την επεξργαστουν την παραγγελία.Ειδομεν.Γιατί έχω την εντύπωση οτι τον τελευταιο καιρό τα κινεζομαγαζα κοινώς φέρονται λίγο λαμογιστικα ιδέα μ είναι?

=============== Ιαν 16th 2017, 3:38pm ===============
      Μιλησα με minideal και με ενημέρωσαν οτι άλλαξαν οι κανονισμοί και δεν είναι σίγουρο πλεον αν θα γλυτωσω το τελωνείο άσχετα αν είναι μαρκαρισμένο έως δώρο και χαμηλό τιμολογιο.Ξέρεις κανεις κάτι γι αυτό παρειγγειλα το MI4 και το MI5 μαζί και αναμένεται μεγαλο το μαστίγιο.Μεταφορά με απλο συστημενο ταχυδρομιο όχι courier
    • Διαφήμιση
    • Θέμα τύχης καθαρά...αν το "πιάσουν" υπολόγισε μέσο όρο 50 για κάθε συσκευή :/
    • Ενα πουλάκι μου είπε τώρα που ήρθε η xiaomi Ελλάδα κάποιοι πιέζουν στις τελωνειακές αρχές με καταγγελίες γνωρίζοντας τον τον τροπο που κανουμε παραγγελίες είδους και οι τριγωνικές μεταφορικές για αυτό τα ψαχνουν περισσοτερο.Εχω παραγγείλει 4 φορες απ το minideal πρωτη φορά μ λένε κατι τετοιο οσο αφορα το τελωνειο και βλέπω ειδικα στο fb στην σελίδα τους αρκετές καταγγελίες ειδικα στο service εύχομαι να μν την πατήσω αυτή την φορά.

=============== Ιαν 17th 2017, 10:46pm ===============
      Και τα περίεργα συνεχίζονται.Μου στείλε σήμερα tracking number το minideal αν και δεν φαίνεται ακόμα λογικό και στο paypal μου ηρθανε δυο tracking number.Αναμενω απαντηση.Και τα δυο ξεκινάνε απο RR και τελειώνουν σε ΑΤ.Μυριζομαι τριγωνική αποστολη. Για αποφυγή τελωνείου.Επισημανω δυο κινητά μια παραγγελία.Τι συμβαίνει i dont know