Καλησπέρα.
Πριν 2 Εβδομάδες παρέλαβα και εγώ το redmi note 4 απο Κίνα απ'τo site Geekbuying. Από την αρχή είχα πρόβλημα με την δόνηση του κινητού δεν δουλεύει ο,τι και αν κάνω.To ο,τι δεν τους το είπα απο την αρχή παιδια είναι μια μεγάλη ιστορία αλλα οτι έγινε έγινε. Το κιν. ήταν κλειδωμένο άλλα κατάφερα να το ξεκλειδώσω και να περάσω καινούργια official rom την nikel_global_images_7.3.23_20170323.0000.00_6.0_global_458937c1a1 από την en.miui.com/a-234.html (οι οδηγίες που έχετε δώσει παιδιά είναι φοβερές ) μήπως και ήταν θέμα λογισμικού αλλά τίποτα. Εκτός απο την δόνηση το κιν. δουλεύει μια χαρά. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δώσει καμιά συμβουλή ή βοήθεια θα ήμουν ευγνώμον.
Ευχαριστώ
Δεν σας είπα εκατομμύρια φορές σε αυτό το φόρουμ να μην προτιμάτε αυτούς τους μικροαπατεώνες εκεί στο Geekbuying; Δυστυχώς αυτοί εκεί την απάτη την έχουν στο αίμα τους.
Είμαι ήδη σε επικοινωνία μαζί τους και το έχω καταλάβει ότι είναι άθλος, έχω στείλει ήδη 3 mail να καταλάβουν ότι υπάρχει πρόβλημα στην δόνηση και δεν είναι θέμα ρυθμίσεων. Θα ήθελα να αποφύγω το θέμα να στείλω το κιν. πίσω πάλι στην Κίνα αλλά δεν το βλέπω. Ευχαριστώ πάντως παιδιά.
Άμα έχει κάποιος καμία ιδέα πως αλλιώς μπορώ να το λύσω το πρόβλημα είμαι στην διάθεση να το δούμε.