Μεχρι να φτάσουμε στο 7 βήμα δεν συνδέουμε το τηλέφωνο καθόλου στον υπολογιστή;Ο/H NasDriver έγραψε:
το οποίο είναι "θεωρητικά" το ποιο δύσκολο κομμάτι, να μπουν σωστά δηλαδή...μετά τα υπόλοιπα είναι πιο εύκολα.
1. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
2. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi pc suite
3. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ
4. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi Flash Tool "MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip
5. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του adb universal drivers από εδώ
6. Βάζεις και το adb αρχείο από εδώ adb.zip χύμα στο C:\
7. Reboot τον υπολογιστή
8. Ενεργοποιείς τις επιλογές για προγραμματιστές στο κινητό > Settings > about phone > tap 7 φορές στο MIUI version
9. Ενεργοποιείς το USB Debugging στο κινητό > Settings > additional settings > Developer options > USB Debugging > ON αν υπάρχει και το OEM Unlock > ON και αυτό
10. Συνδέεις την συσκευή στον υπολογιστή με ανοικτή την οθόνη, αν σου
βγάλει μήνυμα για ασφαλή σύνδεση επιλέγεις το Always trust...και ΟΚ
11. Ανοίγεις στον φάκελο adb που έχει μέσα τα αρχεία ένα παράθυρο cmd και έχοντας την οθόνη του κινητού για να βλέπεις τυχών μηνύματα δίνεις την εντολή adb devices , αν σου βγάλει μήνυμα για ασφαλή σύνδεση επιλέγεις το Always trust...και ΟΚ
Κάνει συνεχώς επανεκκίνηση το κινητό με unofficial rom (xiaomi redmi note 3 pro)
- Σε εξέλιξη
-
-
Καλύτερα όχι...τα υπόλοιπα δεν μπορείς να τα κάνεις, οπότε μετά το reboot συνδέεις το κινητό
-
-
Ο/H Romios έγραψε:
Του εγκατέστησα official rom αλλά ξανακάνει συνεχώς επανεκκινήσεις.....ανοίγει το κινητό περίπου 40-50 δευτερόλεπτα και ξανά τα ίδια.....μάλλον εχει πρόβλημα το κινητό
-
-
Είχε unofficial και του πέρασα την miui 7.6.5.12.BETA. Αν θα βγάλω άκρη καλώς,απο το εξωτερικό που το αγόρασα minideal στις 13-06-2016
-
Τσεκαρισε αν σου κάνει επανακινησεις και οταν το έχεις στο φορτιστη.....λεω μήπως τα έχει παίξει η μπαταρία.
-
Κάνει συνεχώς και με το φορτιστή συνδεμένο.....
-
-
Οχι δεν δοκίμασα.....Γιατί δεν προλαβαίνω να το βάλω κιόλας.....Έχω ένα mi account αχρησιμοποίητο
-
Αν υποθέσουμε ότι δεν είναι πρόβλημα hardware, συνήθως τέτοια boot loop έχουμε δει όταν έχει γίνει unlock bootloader και μετά μπήκε ξανά official ή έτυχε και κλείδωσε ο bootloader.
Σε fastboot mode αν μπεις κάνει και εκεί reboot ?
Διαφορετικά δεν ξέρω -
Σε fastboot δεν κάνει επανεκκίνηση.....Τι να πω ξέρω και εγώ.....σε 5-6 μήνες να χαλάσει έτσι η συσκευή δεν το περίμενα.....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0