Αυτο έχω χαλάσει.
Redmi note 2 επανεκκίνηση χωρίς start button?
-
-
@tamtam ανταλλακτικο΄υπάρχει για το παιδί;
το flex cable power buttonRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
εχω από αυτό flex cable λείπει το κομμάτι ενα που βρίσκεται στη Μητρικη και κούμπωνει το flex cable.
=============== Ιαν 18th 2017, 6:18pm ===============
το ξηλωσα κατά λαθος -
-
Δες στο ''Παζάρι'' μήπως υπάρχει κανείς που πουλάει ανταλλακτικά για το hermes.....Redmi Note 8T (Willow)
αν πάω για Μητρικη θέλω γύρω στα 90 ευρώ δε λέει.
-
επισκέψου κάποιον τεχνικό να ρωτήσεις αν επισκευάζεται το πολυ αγαπημενο μας hermes..
Αν δεν επισκευάζεται αγοράζεις ένα καινούργιο κινητό... και από το hermes μπορείς να βγάλεις κάτι ψιλά αν πουλήσεις μεμονωμένα τμχ ανταλλακτικών εδώ ΄στο Παζάρι και σε διάφορα άλλα sites και forums. (aliexpress,ebay κλπ)Redmi Note 8T (Willow)
Γύρω στα 50-60 ευρώ την βρίσκεις στο Aliexpress
-
δεν υπάρχει με αυτή τι τιμή στην έκδοση που έχω γιατί έχει διάφορες ημερομηνίες έκδοσης. Σε τεχνικούς που πήγα δε φτιάχνεται το θέμα είναι γιατί να μη μπορεί να ανοίξει από άλλο σημείο.
-
Πάλεψέ το με την μέθοδο της μπαταρίας, ψάξε και για άλλα αντίστοιχα βίντεο...υπάρχει η και η περίπτωση να κάνεις flash με το SP Flash tool μπας και κάνει auto reboot αλλά θα χάσεις όλα τα αρχεία σου
-
Ανεστη δεν θα κάνει auto reboot μέρα από φλασαρισμα με spflashtools. Επιβεβαιωμένο...
Το έχω κάνει εκατό φορές με το συγκεκριμένο πρόγραμμα..Redmi Note 8T (Willow)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0