πως να το δω?δεν ανοιγει
κολησε βοηθεια! [SOLVED]
-
-
-
ok ειναι ξεκλειδωτο...τι να κανω ?
-
Πάρα πολύ πιθανό αυτό που έπαθες είναι ότι έφαγες dm-verity bootloop. Το MIUI σαν Android έχει ένα έλεγχο σε αρχείο του kernel (στο fstab βασικά, μέσα στο boot image) που αν ανιχνεύσει αλλαγή σε official ROM (και εσύ άλλαξες το recovery), εμποδίζει την εκκίνηση. Αρκετά TWRP (δεν ξέρω γι' αυτό του mic) έχουν ένα μηχανισμό που κατά το πρώτο boot σου δίνουν τη δυνατότητα να απενεργοποιήσεις τον εν λόγω έλεγχο, αναλαμβάνοντας αυτά να πατσάρουν το boot image. Το ίδιο πράγμα ακριβώς κάνει και το zip του SuperSU όταν το εγκαθιστάς για να root-αρεις. Η ελληνική ROM δε, δε χρειάζεται τέτοιο πατσάρισμα διότι περιέχει "μαγειρεμένο" boot image το οποίο και φλασάρει η ίδια.
Για να μην πολυλογούμε, αν φλασάρεις μια επίσημη ROM θα στρώσει λογικά η κατάσταση. Μετά μπορείς στο καπάκι να ξαναφλασάρεις TWRP μέσω fastboot και πριν κάνεις reboot system, φλάσαρε και ένα SuperSU.zip συμβατό με τη συσκευή/ROM σου, αφού σε ενδιαφέρει μόνο το root. Η λογική λέει ότι θα ανοίξει. -
Ο/H Giannhsmel έγραψε:
...τι να κανω ?
-
το twrp το ξεναπερασα ..το ιδιο...την επισημη που ειχε την malmidi προσπαθω να φλασαρω και εχω κολησει
-
Ο/H Giannhsmel έγραψε:
το twrp το ξεναπερασα ..το ιδιο...την επισημη που ειχε την malmidi προσπαθω να φλασαρω και εχω κολησει
Δεν μπορείς να φλασάρεις επίσημη ρομ με αυτο το twrp.. Μονο custom. -
τι να κανω??πωσ να το ανοιξω πια?θα παω να το πεταξω...
=============== Ιαν 19th 2017, 8:05pm ===============
πουθενα δεν φλασαρειιιιι αυτο λεω...διαβασε το αρχικο μου μηνυμα -
-
-
-
αν νομιζει η νομιζει κανεις οτι μπορει να βοηθησει με Teamvieer να το ανοιξει...δεκτη η βοηθεια.....δεν ξερω απο αυτα και τα εχω παιξει...θα το σπασω....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα