Σορρυ σκαλωσα και νομιζα οτι εννοουσες το framework. εχω το 3.1.2 απο εδω forum.xda-developers.com/xpose…xposed-installer-t3137758
Xposed Framework
-
-
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Δεν έχει σημασία ποιον installer θα βάλετε και οι 2 παίζουν, ο 3.1.2 είναι πιο "όμορφος" απλά. Το framework είναι η όλη δουλειά και ναι φαίνεται το 2ο αρχείο να δουλεύει. Εξαιρετικά ενθαρρυντικό αυτό.
-
@ChristosS Κάτι ακόμα-ελπίζω να μην σε ζάλισα- δεν βλέπω το uninstaller, μήπως θυμάσαι που το βρήκες;
=============== Οκτ 29th 2017, 9:38pm ===============
Αν είναι έτσι Κώστα προχωράω!!!
Ευχαριστώ και πάλι παίδες.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Μην ανησυχεις γιαυτο το uninstaller μπορεις να το βρεις εδω dl-xda.xposed.info/framework/uninstaller/
-
Το πέρασα ΑΛΛΑ δεν μου δούλευαν τα πλήκτρα πίσω και μενού(παρατεταμένα το πρόσφατα δούλευε)
Όταν δε με το Xmiui προσπάθησα από εκεί μήπως και δουλέψουν,δέν μου δούλευε ούτε το μεσαίο!!!!
Uninstall λοιπόν δυστυχώς...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
ΑΝ είχες ρυθμίσει από το xMIUI τα πλήκτρα να κάνουν άλλα πράγματα από τις προεπιλεγμένες ενέργειες πρέπει να πας να απενεργοποιήσεις τις επιλογές γιατί ΔΕΝ δουλεύουν στο MIUI 9. Δεν φταίει το framework γι' αυτό.
=============== Οκτ 29th 2017, 11:31pm ===============
Μόλις το δοκίμασα και σε εμένα. Θα ανοίξεις xMIUI, επιλογή Hardware keys και θα ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ τα Custom "Menu" key, Custom "Home" key, Custom "Back" key και όλα θα δουλέψουν όπως πρέπει. Αν είναι ενεργοποιημένα τα capacitive πλήκτρα ΔΕΝ δουλεύουν σωστά διότι προυποθέτουν την ύπαρξη MIUI 8 και όχι 9. Το xMIUI ΔΕΝ έχει ενημερωθεί για MIUI 9, με αποτέλεσμα να δουλεύουν ελάχιστες από τις επιλογές του και οι 3 που ανέφερα αν δεν απενεργοποιηθούν, δημιουργούν πρόβλημα. -
Τώρα του έχω κάνει uninstall αλλά έχω την εντύπωση (99%) ότι τα Hardware keys στο Xmiui ήταν απενεργοποιημένα όταν το back δεν μου δούλευε καθόλου..
Θα το ξεχάσω προς το παρόν και βλέπουμε.
Ευχαριστώ anyway!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
-
Έχει βάλει κανείς σε 9.3.7 το xposed?
Επειδή έχω κατεβάσει διάφορα αρχεία για να εξετάσω (επίσημη, ανεπίσημη με & χωρίς Magisk), χθες έτρεξα το 3.1.5 Installer αλλά δεν συνέχισα μέσω TWRP και κατέβασα μέσω Installer το 89 framework αλλά έφαγα loop στο logo του φόρουμ οπότε και το επέστρεψα στο backup!
Επίσης κατέβασα και άλλον Installer γιατί ο τελευταίος στο TWRP έβγαζε error
Υ.Γ Τα άλλα αρχεία τα κατέβασα από ένα άλλο thread που είναι Μάης '17 και αναφέρεται νομίζω στο Redmi Note 4 -
Εγώ δεν μπορώ να απαντήσω πλέον με σιγουριά εφόσον από τότε που πήρα το Poco F1 τρέχω crdroid android 9
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα