Γεια σας παιδιά θα ήθελα να σας πω ένα πρόβλημα αν και το έχω ξαναπεί έχω ένα redmi note 4 με αυτή την έκδοση miui global stable 8.0.5.0 (mbfcndg)παραθέτω και φωτογραφία προσπάθησα να το βάλω ελληνική rom με οδηγίες όπως λέει από εδώ (Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.) το κινητό το έχω ξεκλειδωσει το εχω κάνει έλεγχο bootloader όλα καλά μέχρι εδώ από εκεί και μετά ακολούθησα τις οδηγίες όπως σάς και πριν μόλις συνδέω το κινητό μου ανοιχτό και βάζω το adb δεν λειτουργεί έχω drivers και τα λοιπά μόλις το κλείσω και το βάλω σε fastboot δέχεται κανονικά τις εντολές όταν λοιπόν πάω και βάζω την ελληνική rom μέσα στο τηλέφωνο δεν την βρίσκει στο twrp όταν την βάζω στην sd την βρίσκει κανονικά και αφοί έχω κάνει wipe και format γιατί μου έβγαζε κόκκινα γράμματα μόλις πατάω instal το κινητό κάνει επανεκκίνηση και ξαναπάει στη rom που είχε το κινητό δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος και αν αυτές οι οδηγίες που βρήκα είναι οι σωστές και ποια είναι αυτή η rom που πρέπει να εγκαταστήσω παρακαλώ πολύ θα ήθελα ναμου δειξεται πληρως τελος εχω δοκιμασει και με το updater απο το official site με μια ρομ πιο καινουρια αλλα τα ιδια με κανει νερα
ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας για να το διαβάζεται περιμένω απάντηση παρακαλώ βοηθήστε θέλω την ελληνική rom
ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας για να το διαβάζεται περιμένω απάντηση παρακαλώ βοηθήστε θέλω την ελληνική rom