Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 4. Κυκλοφορεί και σε νέα έκδοση με Snapdragon 625

• Tην ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη flash sale από την Flipkart, ενώ στις 3 Φεβρουαρίου θα γίνει διαθέσιμο στο mi.com.
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• καλησπερα σε ολα τα μελη,ειμαι νεος και στη κοινοτητα και θελω να γινω και νεος στη xiomi..πιο συγκεκριμενα λεω να χτυπησω το note 4.Διαβαζοντας το σχολια ολων εδω,κατεληξα στην νεα εκδοση με τον snapdragon 625!ποια η γνωμη σας;;και πιο συγκεκριμενα σκεφτομαι να κανω λιγη υπομονη ακομη να βγει και η εκδοση ''4/64'' ...νομιζω εκει δεν θα υπαρχει συγκριση!!και αν εχετε να προτεινεται κανα εγγυημενο μαγαζακι απο εξωτερικο,δεκτο... :-p !Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!
    • Ο/H Sor21 έγραψε:

καλησπερα σε ολα τα μελη,ειμαι νεος και στη κοινοτητα και θελω να γινω και νεος στη xiomi..πιο συγκεκριμενα λεω να χτυπησω το note 4.Διαβαζοντας το σχολια ολων εδω,κατεληξα στην νεα εκδοση με τον snapdragon 625!ποια η γνωμη σας;;και πιο συγκεκριμενα σκεφτομαι να κανω λιγη υπομονη ακομη να βγει και η εκδοση ''4/64'' ...νομιζω εκει δεν θα υπαρχει συγκριση!!και αν εχετε να προτεινεται κανα εγγυημενο μαγαζακι απο εξωτερικο,δεκτο... :-p !Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!
      Η γνώμη μου είναι ότι πέρα από την μεγαλύτερη αυτονομία σε μπαταρία σε σχέση με το MTK variant και σίγουρα καλύτερο support σε πιθανές αναβαθμίσεις και custom ROMs, δεν έχεις να κερδίσεις κάτι το ιδιαίτερο. Μεγάλη προσοχή όπου το αγοράσεις να ζητήσεις οπωσδήποτε official ROM (κατά προτίμηση κινέζικη που να ξεκλειδώνει εύκολα) ή έστω να ΜΗΝ το ανοίξουν. Το Mido έρχεται με κλειδωμένο EDL mode το οποίο προσπερνιέται μόνο με Deep Flash Cable. Δυστυχώς δεν έχουμε δει μηνύματα στο σχετικό forum άλλων χρηστών που προχώρησαν στην αγορά και με τι ROMs κατέληξαν. Αν προχωρήσεις, θα είσαι από τους τολμηρούς. Με βάση αυτά αποφασίζεις.
    • Διαφήμιση
    • Σ ευχαριστω για το χρονο σου,παρολα αυτα δεν εχω καταφερει να συγκεκριμενοποιησω στο μυαλο μου τι ακριβως ειναι το EDL mode,αν μπορουσες να με βοηθησεις λιγο σ αυτο εσυ η καποιος αλλος φιλος..Οσο για την rom,σκεφτομουν να το αγορασω με την αγγλικη official (την εχω δει σε καποια xiaomi και δεν με χαλασε μπορω να πω) και στη συνεχεια αν δεν ειμαι ευχαριστημενος και αποφασισω βαζω καποια αλλη απο δω.Αλλωστε αν δεν κανω λαθος ηρθε ή προκειται να ερθει συντομα επισημη ελληνικη ενημερωση.
    • Ο/H Sor21 έγραψε:

Σ ευχαριστω για το χρονο σου,παρολα αυτα δεν εχω καταφερει να συγκεκριμενοποιησω στο μυαλο μου τι ακριβως ειναι το EDL mode,αν μπορουσες να με βοηθησεις λιγο σ αυτο εσυ η καποιος αλλος φιλος..Οσο για την rom,σκεφτομουν να το αγορασω με την αγγλικη official (την εχω δει σε καποια xiaomi και δεν με χαλασε μπορω να πω) και στη συνεχεια αν δεν ειμαι ευχαριστημενος και αποφασισω βαζω καποια αλλη απο δω.Αλλωστε αν δεν κανω λαθος ηρθε ή προκειται να ερθει συντομα επισημη ελληνικη ενημερωση.
      Το EDL είναι μια κατάσταση διαγνωστικής λειτουργίας συσκευών με Qualcomm SoC που επιτρέπει το φλασάρισμα του τηλεφώνου ακόμα και με κλειδωμένο bootloader. Αφού είσαι αποφασισμένος προχώρα και αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε.