Καλησπερα παιδια πριν ενα μηνα περιπου πειρα το xiaomi MI5 απο geekbuying και μου ηρθε εχθες, ολα ηταν καλα (ινσταλλ του MUI,κωδικος,fingerprint) μεχρι που τελειωσε η μπαταρια και επρεπε να το βαλω να φορτισει.Οταν ανοιξε το κινητο μου ζητησε κωδικο και εβαλα αυτον που ειχα βαλει στην αρχη οταν εκανα το ινσταλλ,αλλα μου λεει οτι ο κωδικος ειναι λαθος και το fingerprint δεν δουλευει καν...Τωρα εχω lock εδω και 120 λεπτα... μπορει καποιος να βοηθησει.
Προβλημα με το xiaomi MI5
-
-
Καλησπερα παιδια πριν ενα μηνα περιπου πειρα το xiaomi MI5 απο geekbuying και μου ηρθε εχθες, ολα ηταν καλα (ινσταλλ του MUI,κωδικος,fingerprint) μεχρι που τελειωσε η μπαταρια και επρεπε να το βαλω να φορτισει.Οταν ανοιξε το κινητο μου ζητησε κωδικο και εβαλα αυτον που ειχα βαλει στην αρχη οταν εκανα το ινσταλλ,αλλα μου λεει οτι ο κωδικος ειναι λαθος και το fingerprint δεν δουλευει καν...Τωρα εχω lock εδω και 120 λεπτα... μπορει καποιος να βοηθησει.
-
Θα σε παρακαλούσαμε να μην κάνεις πολλαπλά θέματα για το ίδιο πρόβλημα, είτε 1 είτε 10 οι απαντήσεις είναι ίδιες
Στα του προβλήματος, θημάσε μήπως ποια ρομ είχε μέσα ? Σου έβγαλε να κάνεις καμία αναβάθμιση αυτόματη από όταν το άνοιξες ? -
Ναι σορρυ απλα εχω απογοητευτει και ηθελα οσο πιο γρηγορα λυση :P, Ναι μου εβαλε να κανω αναβαθμηση απο μονο του αλλα δεν θυμαμαι ποια ρομ ειχε μεσα.
-
Προσπάθησε να το βάλεις σε fastboot mode κρατώντας το volume down & power πατημένα για να κάνεις αυτόν τον έλεγχο ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
-
Ξεκίνα με τους drivers, το οποίο είναι "θεωρητικά" το ποιο δύσκολο κομμάτι, να μπουν σωστά δηλαδή...μετά τα υπόλοιπα είναι πιο εύκολα.
1. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
2. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi pc suite
3. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ
4. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi Flash Tool "MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip
5. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του adb universal drivers από εδώ
6. Βάζεις και το adb αρχείο από εδώ adb.zip χύμα στο C:\
7. Reboot τον υπολογιστή
8. Ενεργοποιείς τις επιλογές για προγραμματιστές στο κινητό > Settings > about phone > tap 7 φορές στο MIUI version
9. Ενεργοποιείς το USB Debugging στο κινητό > Settings > additional settings > Developer options > USB Debugging > ON αν υπάρχει και το OEM Unlock > ON και αυτό
10. Συνδέεις την συσκευή στον υπολογιστή με ανοικτή την οθόνη, αν σου
βγάλει μήνυμα για ασφαλή σύνδεση επιλέγεις το Always trust...και ΟΚ
11. Ανοίγεις στον φάκελο adb που έχει μέσα τα αρχεία ένα παράθυρο cmd και έχοντας την οθόνη του κινητού για να βλέπεις τυχών μηνύματα δίνεις την εντολή adb devices , αν σου βγάλει μήνυμα για ασφαλή σύνδεση επιλέγεις το Always trust...και ΟΚ
Τα υπόλοιπα αφού κάνεις τα παραπάνω -
Εκανα ακριβως οτι μου ειπες μεχρι το 8.Οπως σου ειπα και προηγουμενος δεν μπορω να μπω στο κινητο διοτι μου ζηταει εναν κωδικο (τον οποιο δεν ξερω) αρα δεν μπορω να μπω στα σεττινγκσ του κινητου
-
Ξανά από την αρχή αυτό ---> Προσπάθησε να το βάλεις σε fastboot mode κρατώντας το volume down & power πατημένα για να κάνεις αυτόν τον έλεγχο ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
-
-
οχι δεν εχω, ουσιαστικα για να σου δωσω να καταλαβεις καλυτερα το προβλημα μου ειναι ο κωδικος που μου ζηταει οταν ανοιγει το κινητο.. δεν ξερω ποιος ειναι (δεν ειναι αυτος που ειχα βαλει οταν το εκανα ινσταλλ) μπορω να κανω κατι για να το επαναφερω η να αλλαξω κωδικο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες