Καλησπέρα, δυστυχώς κατάφερακαι χάλασα μάλλον κάτι στο hardware του redmi note 3 pro μου. Καταλαθος σύνδεσατην έξοδο ήχου αντί για την είσοδο (το κατάλαβα μετά ότι τα είχαν συνδέσει ανάποδα) στοxiaomi μου όπουκαι παρατήρησα ότι κόλλησε. Το έκανα hard reset και μετα παρατήρησα ότι κολλούσεαν πήγαινα να πάρω τηλ. Hard reset πάλι όπου μετά παρατήρησα ότι κολλούσε όταν πήγαινενα παίξει οποιοδήποτε από οπουδήποτε κάποιο video αλλά και δεν έπαιζε μουσική. Απογοητευμένοςτο έβαλα να φορτίσει κλειστό πλήρως και το πρωί που το άνοιξα παρατήρησα ότιδουλεύαν ΟΛΑ!!!!! . Δυστυχώς όμως έμεινε ένα κουσούρι : Η μπαταριά κρατάει μια μισήμέρα ενώ ακριβώς πριν κρατούσε από 4 έως 5 μέρες. Τι και αν έκανα nandroidrestore , πέρασμα της 7.1.12 ξανά , fr , τίποτα . Η μπαταριά πέφτει με τρελούς ρυθμούςακόμα και όταν είναι κλειστό (shut down).
Αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν βάζω τα xiaomi piston pro δενδουλεύει το mic των handsfree αλλά μόνο του κινητού ενώ ο ήχος βγαίνει από τα ακουστικά.
Φυσιολογικά είναι κάποιο βραχυκύκλωμα - καμένο - μακάρι να ήξερα.
Πιο πολύ με στεναχωράει το γεγονός ότι ήμουν απολυτά ικανοποιημένοςμε το κινητό, αλλά με αυτή τη μπαταρία είναι πρόβλημα.
Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει , είναι παραπάνω από καλοδεχούμενος.
Είμαι ένα κλικ πριν το ανοίξω μπας και βγάλω καμία άκρη στα σωθικάτου.
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν βάζω τα xiaomi piston pro δενδουλεύει το mic των handsfree αλλά μόνο του κινητού ενώ ο ήχος βγαίνει από τα ακουστικά.
Φυσιολογικά είναι κάποιο βραχυκύκλωμα - καμένο - μακάρι να ήξερα.
Πιο πολύ με στεναχωράει το γεγονός ότι ήμουν απολυτά ικανοποιημένοςμε το κινητό, αλλά με αυτή τη μπαταρία είναι πρόβλημα.
Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει , είναι παραπάνω από καλοδεχούμενος.
Είμαι ένα κλικ πριν το ανοίξω μπας και βγάλω καμία άκρη στα σωθικάτου.
ευχαριστώ εκ των προτέρων