Εμενα μου δειχνει επιπεδο .παταριας σε ενα turbox hf που εχω. 6.12.22 beta.
[XTRV-7.1.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/1 19:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Όπως φαίνεται σιγά σιγά το redmi note 2 η xiaomi το παρατάει στην τύχη του. Αφού επέδειξε ανικανότητα να το αναβαθμίσει,όχι Android 6 δεν θα δει αλλά ούτε 5.1.Ισως να είναι και το μοναδικό παγκόσμια πού δεν αναβαθμιστηκε ποτέ!!! Ντροπή xiaomi.
-
-
Καλησπέρα ξανα παιδια....σε Mi Note 2 μετά το πέρασμα της ρομ και αυτης και της προηγουμενης προσεξα οτι ο ηχος κλησης απο μονος του ξεκινα χαμηλα και ανεβενει σιγα σιγα...ενω προηγουμενος ξεκινουσε δυνατα. Δεν βρηκα καμια ρυθμιση για αυτο.
Το εχει προσεξει κανεις αλλος αυτο...ή ειναι καμια ρυθμιση που μου ξεφυγε?
Δεν εχω αλλαξει ηχο κλησης....τον ιδιο εχω παντα. Μονο ρομ αλλαξα. -
Ο/H ikleos έγραψε:
Καλησπέρα ξανα παιδια....σε Mi Note 2 μετά το πέρασμα της ρομ και αυτης και της προηγουμενης προσεξα οτι ο ηχος κλησης απο μονος του ξεκινα χαμηλα και ανεβενει σιγα σιγα...ενω προηγουμενος ξεκινουσε δυνατα. Δεν βρηκα καμια ρυθμιση για αυτο.
Το εχει προσεξει κανεις αλλος αυτο...ή ειναι καμια ρυθμιση που μου ξεφυγε?
Δεν εχω αλλαξει ηχο κλησης....τον ιδιο εχω παντα. Μονο ρομ αλλαξα.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
-
-
Για κάποιο λόγο στο redmi note 3 pro στον ήχο κλήσης ο ήχος ακούγεται κλιμακωτα χωρίς να το αλλάξω από μόνο του και τώρα δε βρίσκω από που να το αλλάξω. Ξέρει κανένας κάτι σχετικό;
-
-
Ο/H Spy767 έγραψε:
Για κάποιο λόγο στο redmi note 3 pro στον ήχο κλήσης ο ήχος ακούγεται κλιμακωτα χωρίς να το αλλάξω από μόνο του και τώρα δε βρίσκω από που να το αλλάξω. Ξέρει κανένας κάτι σχετικό;
-
Ο/H masteras έγραψε:
Όπως φαίνεται σιγά σιγά το redmi note 2 η xiaomi το παρατάει στην τύχη του. Αφού επέδειξε ανικανότητα να το αναβαθμίσει,όχι Android 6 δεν θα δει αλλά ούτε 5.1.Ισως να είναι και το μοναδικό παγκόσμια πού δεν αναβαθμιστηκε ποτέ!!! Ντροπή xiaomi.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα