[XTRV-7.1.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/1 19:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H Nik Pat έγραψε:
Καλημερα παιδιά. Έβαλα σήμερα την καινούργια rom και δεν μου δουλεύουν τα μηνύματα λαμβάνω αλλά δεν στέλνω, όπως και δεν μου αλλάζει τους χαρακτήρες να τους κάνει ανά sms 160 έχω κάνει κάτι λάθος θέλει κάποια ρύθμιση;
Ευχαριστώ
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Syncios ειναι το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ FIX EXEI YPARJEI!!!!!
=============== Ιαν 31st 2017, 10:22am ===============
μΈΣΑ στο αποσπασμα της οθόνης έχει το πρόγραμμα συγχρονισμού και backup Syncios. AYTO KANEI THN ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΠΟΘΗΚΕΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΦΙΧ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΕΝΖΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΡΟΜ!!!!!! -
@ipankas
Μην εμπιστεύεσαι το titanium στη MIUI ..
Καλύτερα άλλον τρόπο που σου είπαν ..
@dhmlaz
Το Fix που λες ότι υπάρχει , αναφέρεσαι στο ποστ μου για την Fix rom του kenzo ??
Αν ναι , ποιο fix εννοείς?, δεν μπορώ να καταλάβω , είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει fix rom για το kenzo.
Επίσης ΔΕΝ γράφουμε κεφαλαία χωρίς λόγο και καλό θα ήταν να έβαζες το nickname αυτού που θες να απαντήσεις. -
-
Προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το Titanium. 25+ εφαρμογές, εγκατάσταση σε ελάχιστα λεπτά, το 95% μαζί με τις σωστές ρυθμίσεις (πλην περίεργων τύπου Viber που θέλει re-activation) και άνοιγαν όλες χωρίς το παραμικρό error. Τώρα αν πάει κάποιος και κάνει restore system εφαρμογή (πόσο μάλλον από backup άλλης ROM/συσκευής) τότε σίγουρα δεν φταίει γι' αυτό το εργαλείο.
-
Και εγω με titanium δεν έχω θέμα, με εξαιρεση το γεγονος ότι θέλει να τις κάνω restore μία μια.
Αλλιώς κολλάει και περνάει ό,τι θέλει όπως το θέλει (άλλες εφαρμογές ΟΚ άλλες όχι) -
Ισχύει ότι τις θέλει λίγες λίγες, 5-5 ας πούμε. Άλλωστε συμφέρει αυτό, ώστε να τις ελέγχεις καλύτερα.
-
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Όπως λέει και ο @gkalen μακριά από το titanium μόνο πρόβληματα θα σε φέρει...Καλύτερα από την αρχή...
-
το syncios στη δωρεάν έκδοση πόσα gigabyte έχει όριο για backup;
-
ηλπιζα μηπως εφτιαχνε το θεμα με το αγγλικο αλφαβητο που ξεκινησε με την προηγουμενη αναβαθμιση.θα περιμενω να λυθει το προβλημα κατα τ αλλα μια χαρα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα