[XTRV-7.1.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/1 19:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Μεσα στις ρυθμίσεις->πρόσθετες ρυθμίσεις-> προσβασιμότητα η πρώτη επιλογή που λέει ασφάλεια έχει κινέζικα μέσα και τι ακριβώς είναι αυτή η ασφάλεια;
Επίσης η δεύτερη επιλογή 139 mailbox automatical configuring τι είναι;
Δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot ούτε από την εφαρμογή δεν ανοίγει καν το ανέβασμα ούτε από τον mozilla στο κινητο λέει προέκυψε σφάλμα.. Επίσης στη εφαρμογή του φόρουμ όταν είμαι σε διαδικασία απάντησης είναι σαν να αναβοσβηνει η οθόνη κάπου είχε ξαναειπωθει.. -
-
-
@spoulk
Δεν έχει αναφερθεί ακόμα εδώ , έτρεχα και δεν πρόλαβα να ενημερώσω .
Η XTRV beta2 για τα Redmi2TD wt86047 ( HM2014813 ) , στην ουσία είναι ένα πορτ της Global rom του Redmi2FDD wt88047 ( HM2014811 ) για το wt86047 ..
Επισήμως δεν υπάρχει τέτοια ρομ για το Redmi2TD .
Αυτή είναι η πρώτη ρομ beta2 , θα δούμε τι άλλο μπορεί ν'αλλαξει για το πρόβλημα σου με το zip του center clock , προς το παρόν θα πρέπει να σβήσεις την πρώτη γραμμή του updater.script που λέει την ονομασία της συσκευής ( wt86047 ) για να φλασαρεις το ζιπ επιτυχώς ή θα φλασαρεις το ζιπ του wt88047 και θα'σαι οκ , όπως σου είπα η ρομ είναι πορτ της official global του wt88047.
@file015
Probably you noticed at xda my post .
This rom is a ported rom from official global beta rom of wt88047 , sudly as there is no officiall support yet for wt86047 we think that this rom ( XTRV beta2 ) will be a good allternative for all Redmi2TD's users to have a taste of global rom and of course support more languages.
I prefer Miui launcher , if you want Nova you must be used this
About your error with messages , i really don't know something about that and the numper that you send sms , seems weird .. -
@file015 @gkalen when you enter a new sim MIUI asks you for some kind of SIM activation for Xiaomi. I think it's about Mi Message service. During this process it sends an SMS to that number, there is a warning also for charges. This notification is persistent till you activate it. I am just disabling that notification without sending sms and I haven't noticed any restrictions. Note I don't use Mi Message.
-
-
@stamatisv
Μάλλον αυτό που λες πρέπει να είναι , κι εγώ δεν έχω ενεργό το mi message και ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο .
Βάλε το όνομα του φίλου για να το καταλάβει ότι του απαντάς .
@file015
Probably @stamatisv has the answer that you looking for at his above post -
@gkalen
Σ' ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις, το έκανα όπως λες και όλα πήγαν καλά... όμως αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχουμε original rom για το 86047 και θα κάνουμε πάντα πατέντες???
Επίσης ρίχτε μια ματιά στο ότι ο προτιμώμενος τύπος δικτύου δεν παραμένει σε 3G αλλά μετά κάθε επανεκκίνηση αλλάζει πάντα σε 4G -
Ο/H gkalen έγραψε:
@stamatisv
Μάλλον αυτό που λες πρέπει να είναι , κι εγώ δεν έχω ενεργό το mi message και ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο .
Βάλε το όνομα του φίλου για να το καταλάβει ότι του απαντάς .
Το feature mimessage εφόσον είναι ενεργό λειτουργεί κανονικά στις δικές μας ρομ ? Είναι κάποιος απο εδω που το χρησιμοποιεί σε καθημερινη βάση? Το λεώ γιατι ενω σε εμένα το έχω ενεργοποιημένο εαν πας σε ασχετο χρόνο ρυθμίσεις -> εφαρμογές-> μηνύματα , το mimessage είναι ανενεργό και σε λιγότερο απο 1 δευτ. επανέρχεται μόνο του σε ενεργό, λες και είναι σε sleep mode και το ξυπνάς ... -
γεια στην παρεα ..εχω περασει την
XTRV-7.1.19 και δεν μπορω να παιξω αρχεια βιντεο wmv [παρουσιαστηκε αγνωστο σφαλμα] βγαζει μηνυμα..και με την προυγουμενη XTRVbeta2_7.1.5 δεν επαιζε ..redmi note 3 pro -
Σε Redmi Note 4 μέχρι στιγμής όλα καλά!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα