[XTRV-7.1.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/1 19:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
redmi note 4g.......η καταναλωση της μπαταριας ειναι μακραν καλυτερη εδω και πολλες πολλες ρομ .......
να ειστε καλα ομαδαρα!!!!!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
redmi note 4g.......η καταναλωση της μπαταριας ειναι μακραν καλυτερη εδω και πολλες πολλες ρομ .......
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
αυτο ειναι ΝΟΜΟΣ και το προτεινω σε ολους!!!!!!
απο την 7.1.19 εχω μεινει αφωνος απο θεμα μπαταριας αλλα και γενικα δουλευει ομαλα χωρις κοληματα.
" Γεωπόνος”
-
Γεια σας και απο εμενα. Εχω σε mimax την 6.12.22 beta μπορει καποιος να μου πει εαν μπορω μεσω updater να βαλω την εν λόγο του νηματος γιατι την βλεπω πολυ ολοκληρωμενη και rooted;
-
Ο/H kmiglis έγραψε:
Γεια σας και απο εμενα. Εχω σε mimax την 6.12.22 beta μπορει καποιος να μου πει εαν μπορω μεσω updater να βαλω την εν λόγο του νηματος γιατι την βλεπω πολυ ολοκληρωμενη και rooted;
-
Ευχαριστω για την ανταπόκριση.
-
Μου τη σπάνε τα εικονίδια του Google Chrome και του Firefox, του Messenger, Youtube κλπ. γιατί αλλάζουν και δεν τα αφήνετε όπως η Global Beta, να είναι μανίσια. Μου τη σπάνε πάρα πολύ. Ακόμα και άλλα θέματα να δοκιμάσω παραμένουν σπαστικά ... Δεν έβαλα την ελληνική την 7.1.19 αλλά την προηγούμενη
-
παιδια σε οσους δουλευουν bluetooth ακουστικα σας δειχνει την σταθμη μπαταριας η οχι
-
Παιδιά να ρωτήσω κάτι που έχει ξαναγραφεί αρκετές φορές αλλά πραγματικά το έχω δει με διάφορους τρόπους και δεν είμαι σίγουρος ποιον πρπει να ακολουθήσω. Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα με clean install την xtrv 7-1-12. Για να περάσω την νέα τώρα χωρίς να χάσω ρυθμίσεις κλπ πως το κάνω?
Με τον updter μέσα από το λειτουργικό?
Από το TWRP και αν ναι με ποια wipe?
Είναι γενικά ασφαλής διαδικασία ή πρέπει να φροντίσω για πρόσφατο backup;
Ευχαριστώ -
Υπάρχουν 2 τρόποι :
Κατεβάζουμε στο κινητό (ή απο το PC και το μεταφέρουμε στο κινητό) την ενημέρωση απο το αντίστοιχο thread για το κινητό μας.
Μετά μπορούμε
1) Να πάμε μέσα απο το Updater -> πάνω δεξιά 3 τελείες choose update package
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)
2) Μέσω TWRP με Wipe -> Advanced Wipe -> Dalvik Cache + Cache και μετά Install το package με την ROM
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω TWRP & Mi Recovery)
Στα παραπάνω κανονικά δεν χάνουμε τίποτα απο αρχεία ρυθμίσεις κλπ.
Αν δεν βαριέσαι κάνε τον 2ο, γρήγορα γίνεται και αυτός:)
Αν θέλουμε να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση θα πρέπει να κάνουμε Factory Reset δηλαδή θα διαγράψουμε και τα data στο βήμα 2 και όχι μόνο Dalvik Cache + Cache.
Σε αυτή τη περίπτωση θα χαθούν οι εφαρμογές κλπ. Δεν χάνονται όσα είναι στο internal storage/sdcard. Το συγκεκριμένο προτείνεται οταν η αναβάθμιση είναι μεγάλη,
πχ αλλαγή έκδοσης Android.
Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να προσέχουμε με το backup (πχ μπορούμε μέσω twrp για να μπορούμε να επανέλθουμε σε προηγούμενη κατάσταση/rom και μέσω Additional Settings -> Backup / Mi Cloud / Google / third party app απο το google store / ...) -
Ο/H lak100 έγραψε:
παιδια σε οσους δουλευουν bluetooth ακουστικα σας δειχνει την σταθμη μπαταριας η οχι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα