τελικα το απεγκατεστησα.Ειμαι root.θα παρακολουθω μηπως ξαναεμφανιστει.Στα της rom τωρα εκτος απο καλυτερο σημα wifi βλεπω κ καλυτερη διαχειρηση μπαταριας.παντως ειναι νωρις για αλλα συμπερασματα. ειδομεν.ευχαριστω για την βοηθειαΟ/H BanditGR έγραψε:
Είναι εφαρμογή συστήματος, δεν νομίζω να καταφέρεις να την απεγκαταστήσεις χωρίς root πρόσβαση. Εγώ θα ξεκινούσα με freeze/απενεργοποίηση (λογικά και αυτό θέλει root) και βλέπεις.Ο/H takisk έγραψε:
msa apk ειναι ασφαλες ν το απεγκαταστησω? παντως στην xtrv-7.1.12 δεν υπηρχε
[XTRV-7.1.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/1 19:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
καλησπερα κατι παιζει με το spotify οταν ακουω μουσικη και ανοιγο καποιο game η μουσικη σταματαη ξερει κανεις αν ειναι bug της συγκεκριμενης ρομ?
ενοειται πως εχω κλισει τους ηχους στο game -
δεν νομίζω......... η αναζήτηση δεν υπάρχει πια!!! Σε beta2.
Σε beta1 δουλεύει σίγουρα. -
Ο/H Exploticon έγραψε:
καλησπερα κατι παιζει με το spotify οταν ακουω μουσικη και ανοιγο καποιο game η μουσικη σταματαη ξερει κανεις αν ειναι bug της συγκεκριμενης ρομ?
ενοειται πως εχω κλισει τους ηχους στο game
-
Ο/H pisons έγραψε:
Σε beta1 δουλεύει σίγουρα.[/quot.
Ο/H pisons έγραψε:
δεν νομίζω......... η αναζήτηση δεν υπάρχει πια!!! Σε beta2.[/quote]
Σε beta1 δουλεύει σίγουρα.[/quote] -
-
Το σωστό δεν είναι ότι η αναζήτηση "δεν δουλεύει" στις beta2 ..
Το σωστό είναι ότι η αναζήτηση "δεν υπάρχει" στις beta2 , όπως επίσης δεν υπάρχουν Ελληνικά γράμματα στο ευρετήριο των επαφών , δεν υπάρχει η εφαρμογή βίντεο και δεν υπάρχουν έγχρωμα εικονίδια στις πρόσθετες ρυθμίσεις και κάποια άλλα πραγματακια , τα οποία είναι mods της EU και γι'αυτό υπάρχουν στις beta1 .
Γίνονται συνεχώς οι ίδιες ερωτήσεις , πρέπει να καταλάβετε τις διαφορές των ρομς .
Αυτό που λείπει από τις beta2 και θα είναι το πρώτο που θα κοιτάξουμε είναι τα Ελληνικά στο ευρετήριο των επαφών.
Οι συγκρίσεις των δύο ρομ ( beta1 και beta2 ) , δεν πρέπει να γίνεται με γνώμονα τα mods αλλά πρέπει να τις συγκρίνουμε μόνο σε λειτουργικότητα , διαχείριση μνήμης , μπαταρίας κ.λ.π. -
-
κι εγώ ζαλίστηκα...
πως το έκανες αυτό το κόλπο ρε συ???Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
καλημέρα παιδιά για canro θέλει factory reset? Οτάν γίνει το reset μετα με recovery όλα γυρίζουν κανονικα έτσι;
-
καλημέρα! πείτε μου τι δεν καταλαβαίνω? μου ήρθε χτες μειλ 28/1 ότι υπάρχει ενημερωση στην 7.1.19 που διορθώνει κάτι με την σιμ. εγω φοράω όμως ηδη αυτη την ρομ εδώ και μια εβδομάδα. αν εγινε καποια αλλαγή δεν θα έπρεπε να αλλάξει το νούμερο π.χ σε .20? να ξανακατεβάσω και να περάσω πάλι την ίδια .19?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα