Αν δεν είχες πρόβλημα με τη sim δεν χρειάζεται να την περάσεις
[XTRV-7.1.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/1 19:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
καλημερα και απο μενα.Εγω αυτο που εχω να πω οτι απο χθες που περασα την 7.1.19 η μπαταρια εξαντλειτε πολυ γρηγορα. ενω με την 6.12.29 μακραν ειχε την καλυτερη αυτονομια με την ιδια χρηση. εφτασε και τρεις μερες. ενω με αυτην δεν νομιζω να βγαλει το 24ωρο.
-
-
-
@stamatisv έχεις δίκιο . Προχθές είχα κάνει εγκατάσταση για να κατεβάσω τις φωτο από mi cloud .
Trial για ένα μήνα είναι -
Παρατηρησα οτι το εικονιδιο του ημερολογιου ειναι κολλημενο μονιμα στις 16 του μηνα, ενω παλαιοτερα ακολουθουσε την ημερομηνια κανονικα.
Συμβαινει σε κανεναν αλλο? -
Παιδιά την βοηθεια σάς σας παρακαλώ πολύ.... Έκανα unroot από το supersu πριν καμιά εβδομάδα... Το πρόβλημα μου είναι ότι πλέον δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα.. Συνδεσιμότητα έχω μόνο από το wi fi για ίντερνετ... Επίσης πήγα να κάνω αναβάθμιση μήπως λυθεί το πρόβλημα αλλά δεν μπορώ ούτε μέσω Mi flash ούτε μέσω να πετάξω την νέα ρομ χύμα στο φάκελο και να την επιλέξω από τ ρεκοβερυ... Τωρα τι κάνω? Φταίει που δεν είμαι ροοτ? Πως θα γίνω ξανά?Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
-
@sifnos1 Κάρτες Sim & Κινητά δίκτυα
Sim1(ή όπως έχετε ονομάσει την sim σας)
Ονόματα Access Point
Πατήστε κάτω στην οθόνη εκεί που λέει Νεο APN(με το σύμβολο +)
Στην ουσία θέλετε να φτιάξετε καινούργιο APN γιατί μετά το τελευταίο update μπερδεύτηκε εκεί το θέμα
Δεν έχει σημασία θεωρώ το τι όνομα θα βάλετε αλλά εμένα από την cosmote που είπαν
Ονομα:cosmote wireless internet
APN:internet
Πρωτόκολλο APN:επιλέξτε το IPv4
Πρωτόκολλο περιαγωγής APN:IPv4
Κάντε save/αποθήκευση -
Ο/H derveni έγραψε:
@sifnos1 Κάρτες Sim & Κινητά δίκτυα
Sim1(ή όπως έχετε ονομάσει την sim σας)
Ονόματα Access Point
Πατήστε κάτω στην οθόνη εκεί που λέει Νεο APN(με το σύμβολο +)
Στην ουσία θέλετε να φτιάξετε καινούργιο APN γιατί μετά το τελευταίο update μπερδεύτηκε εκεί το θέμα
Δεν έχει σημασία θεωρώ το τι όνομα θα βάλετε αλλά εμένα από την cosmote που είπαν
Ονομα:cosmote wireless internet
APN:internet
Πρωτόκολλο APN:επιλέξτε το IPv4
Πρωτόκολλο περιαγωγής APN:IPv4
Κάντε save/αποθήκευση
Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
-
Ο/H derveni έγραψε:
Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Ο/H sifnos1 έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ αυτό ήταν! Τώρα οποίος μπορεί να μου πει για πιο λόγο δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση με το Mi flash και πως γίνομαι πάλι ροοτ θα είναι πολύ καλό!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα