Διαφήμιση

[XTRV-7.1.19] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/1 19:34)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H sifnos1 έγραψε:

Σε ευχαριστώ πολύ αυτό ήταν! Τώρα οποίος μπορεί να μου πει για πιο λόγο δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση με το Mi flash και πως γίνομαι πάλι ροοτ θα είναι πολύ καλό!
      Για να ξαναγίνεις root το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξαναφλασάρεις το SuperSU.zip που, αν έχεις την ελληνική, θα το βρεις λογικά στον αποθηκευτικό σου χώρο. Τώρα το γιατί δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση (εννοείς μάλλον επίσημη fastboot ROM) μέσω...Mi Flash !?! πρέπει να μας πεις/δείξεις σε φωτο τι κάνεις και τι σου βγάζει. Αν πάλι εννοείς αναβάθμιση την ελληνική ROM μέσω Mi Flash, αυτό ΔΕΝ γίνεται, διότι η ελληνική ROM διατίθεται σε μορφή recovery και όχι fastboot που απαιτεί το Mi Flash.
      Σε ευχαριστώ πολύ! Μάλιστα! Ναι την ελληνική προσπάθησα... Κατάλαβα!
      Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
    • Μπορεί να μου πει κάποιος πως περνάω από stable 8.1.1.0 Ελληνική σε 7.1.19; Γίνεται με το twrp ή χρειάζεται κάτι άλλο; Ο bootloader θα ξανακλειδώσει; Το κινητό είναι το kenzo.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @ndlns
      Εφόσον η stable 8.1.1.0 είναι 6.0 MM και εφόσον έχεις ήδη ξαναξεκλειδώσει όταν περασες από LP σε ΜΜ , τότε είσαι οκ να φλασαρεις με twrp ..
      Θέλει Factory Reset από stable σε dev και αντίστροφα.
    • Διαφήμιση
    • @xdeekay
      Κάτι χάνω μάλλον , δεν κατάλαβα το σελφοκουμπι ποιο είναι ??
      Ξανακάνε την ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος άλλος , εγώ νόμιζα ότι δεν μπορούσες να βγάλεις φωτο με την μπροστινή κάμερα .
    • Παιδια καλημερα , ευχομαι να ειστε ολοι καλα και να εχουμε μια καλη εβδομαδα

θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχξει αναβαθμιση και μετα την xtrv beta1 7.1.19

ευχαριστω πολυ
    • Όταν την βγάλει η Xiaomi θα υπάρξει και εδώ. Προς το παρόν είχαν...πρωτοχρονιά οι άνθρωποι :lol:
    • Διαφήμιση
    • Με το κινέζικο ημερολόγιο η πρωτοχρονιά ήταν φέτος 28 Ιανουαρίου και έφυγαν απο τη χρονιά του πιθήκου και μπήκαν στην χρονιά του κόκορα (!) :)
    • Source Code

1. Chinese New Year, also known as the "Spring Festival" (simplified Chinese 春节; traditional Chinese 春節; Pinyin: Chūn Jié) in modern Mainland China, is an important Chinese festival celebrated at the turn of the traditional lunisolar Chinese calendar. Celebrations traditionally run from the evening preceding the first day, to the Lantern Festival on the 15th day of the first calendar month. The first day of the New Year falls on the new moon between 21 January and 20 February. In 2017, the first day of the Chinese New Year is on Saturday, 28 January, initiating the year of the Rooster.
    • [XTRV-7.1.19] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/1 19:34)​

Καλημέρα έχω αυτή την ρομ και αντιμετωπίζω αρκετά προβλήματα(δεν δουλεύει το search στην οθόνη που κατεβάζεις, δεν περνάνε τα αρχεία μουσικής στο player κτλ , τι διαδικασία πρέπει να κάνω για να αναβαθμίσω στην νέα dev που γράφετε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Feedback XTRV Beta2 7.1.19 for Redmi Note 3 Pro [Kenzo]

Γενικά
      Σταθερή rom χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μπορεί να σταθεί σαν μια μόνιμη rom στο kenzo από τον χρήστη που θα χρησιμοποιήσει την συσκευή για την καθημερινή του εξυπηρέτηση.

Μπαταρία
      Εφ' όσον δεν γίνει extreme χρήση της συσκευής με βαριά παιχνίδια, UHD/HD βίντεο κλπ η συσκευή θα αντέξει άνετα μέχρι και πάνω από δυο ημέρες χωρίς φόρτιση.
      Με Wifi, GPS και δεδομένα συνέχεια ανοιχτά, την επιλογή "εξοικονόμηση μπαταρίας" ανενεργή και με αρκετές εφαρμογές στην επιλογή "κανένας περιορισμός", μου έβγαλε 2,5 μέρες με πάνω από 30% υπόλοιπο μπαταρίας και χρήση κυρίως τηλεφώνου, messaging (sms, viber) και με browsing όσο μου χρειάστηκε.

Συνδεσιμότητα
      - Επαρκές σήμα Wifi, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην έντασή του, δεν θα αφήσει τον χρήστη στα κρύα του λουτρού.
      - Όσο η συσκευή βρίσκεται σε ανοιχτό πεδίο το σήμα κινητής και δεδομένων (στην Αθήνα οι δοκιμές με 2 κάρτες CU Vodafone) δεν θα προδώσει τον χρήστη με το 4G να κυριαρχεί. Τα προβλήματα με αλλαγές σε 3G, Η+, Η ακόμα και Ε θα εμφανιστούν αν κατεβάσουμε την συσκευή σε κάνα υπογειάκι.
      - Το GPS ανταποκρίθηκε καλά και άμεσα όποτε το χρειάστηκα καθ' όλη τη διάρκεια των 10 τελευταίων ημερών χωρίς να κωλώσει.
      - Όλες οι συσκευές που χρειάστηκε να συνδεθούν μέσω Bluetooth με την συσκευή το έκαναν χωρίς δυσκολία.
      - Η συσκευή έχει άψογη συνεργασία με smartTV και σύνδεση μέσω WiFi (επιλογή "μετάδοση εικόνας").

Μνήμη RAM
      Όσο η συσκευή κάνει συχνά restart (ένα ανά 2-3 μέρες) η ελεύθερη μνήμη της, μετά από εκκαθάριση, θα βρίσκεται στο 1,6 με 1,7 υπόλοιπο. Εάν η συσκευή παραμείνει ενεργή για 10+ μέρες θα πέσει στο 1,4GB ελεύθερη αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα διαπιστωθούν κωλύματα ή lag.

Bugs
      1. Παρουσιάζονται προβλήματα (όπως και στην προηγούμενη rom) στο ξεκλείδωμα της συσκευής με την χρήση του fingerprint scanner. Συνήθως μετά από restart της συσκευής χρειάζεται διπλή σάρωση δακτύλου μιας και η πρώτη μας μεταφέρει στην οθόνη κλειδώματος και η δεύτερη ξεκλειδώνει. Δεν υπήρχε τέτοιο θέμα στις beta1 rom's.
      2. Οι διπλές εφαρμογές συνεχίζουν να παρουσιάζουν πρόβλημα εδώ και πάρα πολύ καιρό (3-4 μήνες) το οποίο έχω αναφέρει σε παλαιότερα feedback.
      3. Ο ήχος κλήσης ενεργοποιείται αφού ακούσει ο καλόν το 2ο "κουδούνισμα". Του τέστην αν το τηλέφωνο δεν βρίσκεται δίπλα σου μάλλον έχασες την κλήση.

Bugs Solved
      - Θέματα που δεν μπορούσαν να εφαρμοστούν τώρα εφαρμόζονται κανονικά!

Wanted
      1. Θα ήθελα ο stock browser να μπορεί να κάνει σε όλες τις σελίδες zoom in/out σε όλες τις σελίδες με την γνωστή χρήση δυο δαχτύλων, όπως ο chrome.
      2. Να μπορώ να αντιγράψω συγκεκριμένο κείμενο/λέξεις από ένα sms και όχι μόνο όλο το sms.
      3. Καλύτερο σήμα δεδομένων αν μπορεί να επιτευχθεί, να πιάνω και στο 3ο υπόγειο αν χρειαστεί :doofy:

Ευχαριστώ όλη την ομάδα που ασχολείται με τις XTRV, για τον κόπο τους και για το προϊόν που προσφέρουν!
      Ειδικά ευχαριστώ τον @gkalen για την άμεση βοήθεια όποτε την χρειαστώ.
      :beer: :thumbsup: :beer: :thumbsup: :beer:
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked