Μην δίνεις ιδέες στον (πανσοφο) λαό!
δωρεάν προσφορά δανείου
-
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Είδατε ρε;
Έγινε ο Τραμπ Πρόεδρας και οι τράπεζες μπήκαν στα φόρουμ και δίνουν δάνεια δωρέαν.
Όλα τα έζησα στα 39. Μόνο την Παπαρήγα Πρωθυπουργό δεν είδα.
-
Ο/H gurechonpatrck έγραψε:
Γεια σας,
που αναζητούν χρηματοδότηση είτε να αυξήσει τις δραστηριότητές σας, είτε για ένα έργο, ή να αγοράσει ένα διαμέρισμα ή ένα αυτοκίνητο, κλπ ...
Αλλά δυστυχώς η τράπεζα σας ζητά να συνθήκες όπου δεν μπορείτε να την ανησυχία remplir.plus είμαι ένα άτομο που χορηγεί δάνεια που κυμαίνονται από € 1.000 έως 4.000 000 σε όποιον είναι σε θέση να ανταποκριθεί ποσοστό της προσθήκης engagements.par ενδιαφέρον είναι 3% ετησίως.
Απλά επικοινωνήστε μαζί μου μέσω
e-mail: gurechonpatrck@gmail.com
Αγγλικά όμως θα πρέπει (μάλλον) να γνωρίζεις.
Το θέμα που άνοιξες έχει κάποια σχέση με το
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Πανσοφός λαός θα ήταν αν έβγαζε τον Λεβέντη Πρωθυπουργό.
Θα πήγαινε στη Μέρκελ και θα της έλεγε να κάνει οικουμενικη κυβέρνηση στη Γερμανία.
Even dead i will fight. -
o μόνος που το πιασες, Σωκράτη ( @sso ) εσύ ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Να τον ρωτήσω εάν ψήφισε στον διαγωνισμό για καλήτερο fan club της xiaomi; Να μπει και στην κλήρωση ή όχι;
-
προσέξτε γιατί
"με αυτά που γράφετε γιατί μπαίνει κάποιος-α στο φορουμ που γραφει:
δωρεάν προσφορά δανείου
και διαβάζει χαβαλέ & περί ανέμων & υδάτων το χετε ανάγκη βλέπω με τα ψυχολογικά του καθενός λογικό, κατά τάλλα κάποιοι φαντασμένοι τους πείραξαν 2-3 σημεία με κεφαλαία! μηπως πόνεσαν & τα αυτιά σας ρε παιδιά? σαν παιδάκια κάνουμε. τα βαλα με bold σας αρέσει καλύτερα τώρα? αλλα θα βρειτε αλλο τροπο να σβησετε αυτα που δεν σας αρεσουν ή και να μη σβησετε τελειως, θα πρεπε να ντρεπεστε αφιλοτιμοι.
τέτοια κάνετε & απομακρύνεται γνώστες ή ανθρώπους με ζήλο από τα ελληνικά φόρουμ"
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μητσο με συγκίνησες. Πάω στο ζαχαροπλαστείο να πάρω την τουλούμπα μου.
Even dead i will fight. -
Ωρε αφήσατε τίποτε για μένα η τα σαρώσατε όλα;
-
σημερα, ναι, τα σαρωσαμε όλα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Πατε τα 4 τούβλα και ξεκινάμε επιχείρηση μαζί εξαγωγές μήλως με σήμα το σκουλήκι.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0