Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Από προχθές είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος redmi pro!!!
Μεγάλο ρόλο στην επιλογή μου για αγορα Xiaomi έπαιξε το φόρουμ αυτό,
και θέλω να σας ευχαριστήσω προκαταβολικά για την καλή δουλειά που κάνετε!!
Ίσως κακώς άνοιξα νέο θέμα αλλά δεν ήξερα που ακριβώς να ποστάρω την απορία μου..
Η απορία μου είναι σχετικά με το αν έχω κάνει ως τώρα τα βήματα σωστά και αν έχω καταλάβει τη διαδικασία σωστά...:
Λοιπόν:
1) στις εικόνες bootloader & composite φαίνεται το πώς βλέπει ο υπολογιστής μου το κινητό όταν αυτό είναι σε bootlader ή κανονικά ανοικτό. Από αυτές μπορείτε να καταλάβετε αν έχω εγκαταστήσει σωστά τους drivers στον υπολογιστή μου??? (Έχω win10)
2) Στην εικόνα getvar all φαίνεται ότι έχω κλειδωμένο bootloader
Οπότε θα πρέπει να έχω developer chinese rom περασένη αν κατάλαβα σωστά..
Προσπάθησα να περάσω την τελευταία. Τα έχω καταφέρει???!!!!
Μπορείτε να το καταλάβετε από την screenshot??
3) Πάντως γράφτηκα κανονικά στο Mi Account όπως βλέπετε και στο άλλο screenshot. Έχω κάνει και αίτηση για ξεκλείδωμα από χθες..
ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΙ????!!!!
Περιμένω κάποιο sms? Περιμένω κάποιο email??
Και αν αυτό έρθει και έχω πλέον ξεκλείδωτη συσκευή τι πρέπει να περάσω πρώτα??!!
TWRP? Άλλη chinese ROM? Greek ROM??
Αυτά!
Συγγνώμη αν σας φαίνονται χαζές οι απορίες μου απλά είμαι πολύ αγχωμένος αν θα τα κάνω όλα σωστά!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Δημήτρης
Από προχθές είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος redmi pro!!!
Μεγάλο ρόλο στην επιλογή μου για αγορα Xiaomi έπαιξε το φόρουμ αυτό,
και θέλω να σας ευχαριστήσω προκαταβολικά για την καλή δουλειά που κάνετε!!
Ίσως κακώς άνοιξα νέο θέμα αλλά δεν ήξερα που ακριβώς να ποστάρω την απορία μου..
Η απορία μου είναι σχετικά με το αν έχω κάνει ως τώρα τα βήματα σωστά και αν έχω καταλάβει τη διαδικασία σωστά...:
Λοιπόν:
1) στις εικόνες bootloader & composite φαίνεται το πώς βλέπει ο υπολογιστής μου το κινητό όταν αυτό είναι σε bootlader ή κανονικά ανοικτό. Από αυτές μπορείτε να καταλάβετε αν έχω εγκαταστήσει σωστά τους drivers στον υπολογιστή μου??? (Έχω win10)
2) Στην εικόνα getvar all φαίνεται ότι έχω κλειδωμένο bootloader
Οπότε θα πρέπει να έχω developer chinese rom περασένη αν κατάλαβα σωστά..
Προσπάθησα να περάσω την τελευταία. Τα έχω καταφέρει???!!!!
Μπορείτε να το καταλάβετε από την screenshot??
3) Πάντως γράφτηκα κανονικά στο Mi Account όπως βλέπετε και στο άλλο screenshot. Έχω κάνει και αίτηση για ξεκλείδωμα από χθες..
ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΙ????!!!!
Περιμένω κάποιο sms? Περιμένω κάποιο email??
Και αν αυτό έρθει και έχω πλέον ξεκλείδωτη συσκευή τι πρέπει να περάσω πρώτα??!!
TWRP? Άλλη chinese ROM? Greek ROM??
Αυτά!
Συγγνώμη αν σας φαίνονται χαζές οι απορίες μου απλά είμαι πολύ αγχωμένος αν θα τα κάνω όλα σωστά!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Δημήτρης