Magic WormHole
-
-
Πιγκουινοι και σκουληκια... μπλέξαν τα ζιπάκια με τα σκουλαρίκια......Λοιπόν ένα έχω να πω, πως μόλις ήρθαν τα αεροπλανοφόρα γέμισαν οι τρούπες...χεχεχε...Εγω θα αιτηθώ να γίνω εξωτερικός συνεργάτης και θέλω ένα avatar με τον mitu αγκαλιά με ένα σκουλήκι. έτσι για να αδελφωθούμε,θέλω να πρωωθήσω την δικοινωτικη διζωνική συνομοσπονδία... Και επειδή λέγομαι linuxilakis έχω μία συμπάθεια στους πιγκουίνους...χεχεχχεεεε
-
Συσκεφτήκαμε το λοιπόν (τα μεγάλα "σκλήκια"), μετά την χτεσινήν, αφνίδιαν & απρόσμενην τροπήν την οποίαν έλαβον τα πράγματα και απεφασίσαμεν, να ανασυνταχθούμε και να ξανα-επιτεθούμεν μανιωδώς & ομαδικώς!
Δια τους λόγους ταύτους λοιπόν, καταλήξαμεν σε μερικές βασικές κατηγορίες σκληκιών που έχουμε ανάγκη να στρατολογήσομεν, επιπροσθέτως και ανυπερθέτως!!!
1) σκώληκες ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ, για πολλές δολιοφθορές (ζημιές), τύπου @Thracia
2) σκώληκες ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΑ, για δύσκολες αποστολές, τύπου @makis1024:
3) σκώληκες ΧΑΛΑΡΟΥΣ & ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ, για έμπνευση σιγουριάς κ εμπιστοσύνης τύπου @osalonikios
4) σκώληκες ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ, να λένε καμιά προσευχή για όλους τους υπόλοιπους:
5) σκώληκες ΓΛΥΚΟΥΛΗΔΕΣ, τύπου @takisfrag, για να αποπροσανατολίζουν τον οχτρό:
6) σκώληκες ΘΗΛΥΚΟΥΣ, για ευνόητους λόγους:
7) σκώληκες VEGETERIAN γιατί στις δύσκολες ώρες, μόνο χορταράκια θα βρίσκουμε να τρώμε:
σκώληκες ΑΣΤΡΑΠΗ, για άμεση επέμβαση, τύπου @vrs5:
και τέλος,
9 ) σκώληκες ΩΡΙΜΟΥΣ, γιατί είναι απαραίτητη η σύνεση και η σοφία, τύπου @geoanto555:
καθώς &
10) Σκωληκες ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, με τουλάχιστον 250gr brains, τύπου @BanditGR :I pm
Παρακαλούνται όσοι αισθάνονται παλικάρια και επιθυμούν να προσχωρήσουν στις τάξεις της ομάδος και πιστεύουν πως εντάσσονται σε κάποια από τις ανωτέρω κατηγορίες, δι επανακατάληψη των χαμένων εδαφών, όπως επικοινωνήσουν με το θάλαμο επιχειρήσεων ( @XiaomiNewbie ) !!
ΟΒΕΡ!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
=============== Ιαν 24th 2017, 1:26pm ===============
Πάλι φοβερή η δουλειά του art designer !!!! -
Ο/H demakhs έγραψε:
εντάξει...έλπιζα να τη γλιτώσουμε....τώρα όμως είμαι σίγουρος πως δεν τον γλιτώνουμε τον μπομπαρδισμό με πυρηνικές κεφαλές.....
δεν ήξερα ότι είχα τόσο θαρραλέα σκληκια υπό την καθοδήγηση μου...είμαι περήφανος....θα πέσουμε γενναίοι!!!
Εννοείται πως θα πέσετε γενναίοι !!!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Κανένα σκώληκα dj να κάνει αφιερώσεις να εξυψώνει το πνεύμα των στρατευμάτων; Τσάμπα οι αφιερώσεις;
-
.....έτοιμος............
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ολοι οι πιγκουίνοι καταδρομείς να μπουν τώρα μέσα να πάρουμε την πόλη..
Εγώ είμαι πιγκουίνος αλεξιπτωτιστής !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ολοι οι πιγκουίνοι καταδρομείς να μπουν τώρα μέσα να πάρουμε την πόλη..
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0