Διαφήμιση

Magic WormHole

• όσοι είμαστε εδώ στην τρύπα ενεργά έχουμε στοχοποιηθεί. Αυτό βλέπω. Αυτή είναι πικρία μου και δεν αλλάζει εύκολα..

Δεν θεωρώ ότι έχω στοχοποιηθεί από κανέναν. Γράφω σε ένα φόρουμ ελεύθερα και εδώ και αλλού αλλά ποτέ δεν με έχει προσβάλει κανείς όταν γράφω σοβαρά σε κάποιο άλλο τόπικ.
      Εδώ ξεσαλώνω και δεν δέχομαι να με προσβάλει και κανένας εφόσον δεν θίγω τιμή και υπόληψη κανενός.
      Εάν βέβαια δω κάτι τέτοιο δεν έχω πρόβλημα να μην ξαναμπώ κιόλας, πήρα πολλά αλλά προσπάθησα να τα μεταδώσω σε όσους είχαν την ανάγκη.
    • Εγώ, παιδιά, συμφωνώ σχεδόν με όλες τις απόψεις και φυσικά και αυτές των συντονιστών.
      Με το μόνο που διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ, το θεωρώ απαράδεκτο και ήταν αυτό που προσπάθησα "γλυκά" να τονίζω (ανεπιτυχώς), ήταν μόνο ένα γεγονός:
      Ο τρόπος (ύφος/τόνος/λεξιλόγιο κλπ) που χρησιμοποιήθηκε για τις παρατηρήσεις, ασχέτως αν τελικά αυτές ήταν βάσιμες ή όχι.
      Αυτό και μόνο είναι που προσωπικά δεν μπορώ να αποδεχθώ και να ανεχθώ για τον εαυτό μου.
      Ρέπω επικίνδυνα προς τη "σεντονοσυγγραφή", γι'αυτό δεν θέλω να συνεχίσω άλλο (πχ, με παραδείγματα κ.α.).
      Ο διάλογος είναι θησαυρός, αρκεί να γίνεται.
      Τελικά, στην πραγματική ζωή τι μένει, ένα ban κάπου/κάπως/κάποτε ή μια άκομψη συμπεριφορά;
    • @makis1024 έχω δει την στοχοποίησει...όχι στο άτομο μου αλλά αλλού...σαν το στρατό.. ο ταραξίας και να μην είχε κάνει κάτι αυτόν πρώτα ανέφεραν...καλύτερα να σου βγεί το μάτι ...λένε
    • Διαφήμιση
    • Ο/H linuxilakis έγραψε:

όχι στο άτομο μου αλλά αλλού.
      πες μας και που Βασίλη..

• ...δεν έχει νόημα να μπω σε λεπτομέρειες είναι προσωπική γενική άποψη... Απο αυτά που βλέπω κατά καιρούς.....
    • Ο/H linuxilakis έγραψε:

Γι αυτό μην ρίχνεται χημικά γιατί θα κλανει όλοι....
      Εγώ πάλι, μένω μόνο σε αυτό....προσοχή!! ;( ;(

:rofl: :rofl:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ναι οκ... Ότι νομίζεις.
      Εγω ειμαι με την άποψη του Μανώλη...
      Εδώ μέσα τα κάνω πουτάν@ όλα και εκει προσπαθώ να είμαι κύριος...
      Εντάξει, θα κάνουμε και εκεί καμιά φορά χαβαλέ...δεν λέω..
      Πάντα όμως να ξέρουμε που να σταματάμε..

• Διαφήμιση
    • Εφόσον "λερώσουμε" άλλα τόπικ πρέπει να δεχόμαστε και τις συνέπειες, θεωρώ εγώ, ανεξάρτητα εάν η @fog στάθηκε αιτία σαν δικό μας παιδί και ξεσαλώσαμε σε άσχετο τόπικ πρέπει να υποστούμε τις συνέπειες.
    • χαχααχαχα κλαίνει ειχα γράψει....θα το αφήσω έτσι... Γιώργο και εγώ αυτής της άποψης είμαι και νομίζω πως το τηρώ... Και σε αυτό το νήμα έχω ξαναμιλήσει για αυτό και έχω ταχθεί υπέρ αυτής της στάσης...
    • τι λες μπρε σύντεκνε...ποιος ξέφυγε, ποιο τοπικ λερώσαμε?

λερώνεις όταν ο οικοδεσπότης σου λέει ρίξε τα κουκουτσια κάτω, θα τα μαζέψουν τα μυρμήγκια?

η κοπέλα όλη την ώρα ευχαριστώ και ευχαριστώ έγραφε, περνούσε καλά και το ευχαριστιόταν.

κ είπα να μη μιλήσω....δεν περιγράφω άλλο... :oops :oops :oops
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Βρε όλοι το ίδιο λέμε και σίγουρα το θέλουμε..
      Απλά μας πιάνει ο εγωισμός και κάνουμε το αντίθετο..
      Τέλος πάντων... καλύτερα να μην το συνεχίσ-ζ-ουμε...

• Διαφήμιση
    • Παλικάρια...άμα περιμένετε από ένα forum να σας πει τι είστε και ποιοι είστε...χέσε μέσα!!!
      Τί στοχοποιήσεις και π@π@ριές αναφέρετε;
      Σοβαροί άνθρωποι είμαστε και απαιτούμε να συναναστρεφόμαστε με σοβαρούς ανθρώπους. Τον καραγκιόζη απλά τον αγνοείς...
      Δηλαδή συγγνώμη...εδώ μέσα ήρθες να ζητήσεις ρέστα απο κάποιον που σε "πρόσβαλε"; Σιγά μήν σχίσουμε κάνα καλσόν!!!
      Και σε πρόσβαλε σε τί; Επειδή δεν ξέρεις να περνάς rom; ή επειδή είσαι ανορθόγραφος; Μωρέ! Σιγά! Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί τζαμί!

Σου είπε ο άλλος οτι στο μαγαζί τους δεν γουστάρει κάτι; Στο είπε. Μαγαζί του δεν είναι; Αυτός έτσι γουστάρει. Σου αρέσει; Κάθεσαι. Δεν σου αρέσει; Άντε γειά...ή μήπως έχουμε κάνα συμβόλαιο με το forum (ή με οποιοδήποτε forum) και δεν το ξέρουμε; Ας προσέχουν αυτοί που έχουν συμβόλαιο λοιπόν.

Προσφέρετε και μοιράζεστε τις γνώσεις σας δωρεάν. Ακούτε; ΔΩΡΕΑΝ. Χαραμίζετε τον προσωπικό σας χρόνο (και σκεφτείτε το πολύ καλά αυτό) για να βοηθήσετε τον κόσμο. Λοιπόν...προσωπικά δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Θα πώ και θα γράψω αυτό που θέλω. Εάν γίνομαι αποδεκτός ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ καλώς, εάν όχι..."αφήνω σας ύ'αν" (που λέμε και εμείς οι Πόντιοι).

Εάν ήταν να σκάμε και για τα forum και τα Facebook θα είχαμε κάψει φλάντζα. Έ όχι και να φάω τα συκώτια μου επειδή με είπε ο άλλος κολλημένο μηλαρα! ή επειδή μου έκανε παρατήρηση επειδή έγραψα κάτι (σεμνό πάντα) που κατά την γνώμη του δεν έπρεπε! Στα κακάλια μου!

Εγώ,επειδή στεναχωρέθηκα πολύ με την όλη φάση, πάω να βάλω την γάτα μου να κλάψει. Σοβαρευτείτε ρε....

Και να πώ και κάτι τελευταίο και πολύ χοντρό αλλά έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν διακρινόμουν για την λεπτότητά μου:

- Το forum μπορεί να έχει 3 δισεκατομμύρια μέλη, αλλά από 100 άτομα (πλην των mod) κουνιέται...και τα 80 είναι εδώ μέσα...
      - Είδατε ποτέ κανέναν mod (παλιό ή φρέσκο) να πατάει like ή να συμμερίζεται κάποια διαμαρτυρία σας; Ο-Χ-Ι. Άρα μεταξύ σας (μας) τρώγεστε...και με τα ρούχα σας φυσικά.

ΞΕ-ΚΟ-ΛΑ-ΤΕ. Το βασικό ερώτημα είναι ένα: Πότε επιτέλους θα φέρει η Infoquest το Mi5s να ξεg@VλWσουμε!!!!! 8o
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.