Α είπα και εγώ. Έκανες και εσύ σήμερα την μικροεπανάσταση σου.
Magic WormHole
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
την γυναίκα δεν την ενημέρωσα καν, απλά φοράω φόρμα, σανδάλι και εξαφανίζομαι (μετάφραση: κοιμάται)...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Ο/H killua69 έγραψε:
διαβαζω..διαβάζω.. γελάω με κάτι σχόλια ξανά διαβάζω, μόνο φιλικό κλίμα βλέπω μπράβο σάς ευχαριστίεμαιονονα διαβάζω χαχα
Καλές αγορές στους τολμηρούς
προς στιγμήν νόμιζα πως ήμουνα στην σκληκότρυπα, ξανα-κοίταξα, αλλά, όχι.....στα καταστήματα ήμουν...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Να'τος πετιέται και ο εκκολαπτώμενος Αλέξης Τσίπρας!
-
Ρε @demakhs ξεκόλλα! Ο προσηλυτισμός απαγορεύεται από το σύνταγμα. Άσε να έρθει μόνος μην πιέζεις! Είμαστε κ γ@μw τα παιδιά ΑΦΟΥ!
επίσης για παν ενδεχόμενο ρίξτε μια ματιά
Πώς να φατε το .... Dragon Fruit
Sent from my MI5s -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Να'τος πετιέται και ο εκκολαπτώμενος Αλέξης χχχχχχ!
Όξω ρεεεε... που θα πιάσεις το τιμημένο όνομα στο στόμα σου...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
-
takisfragοστροφάρεις, πρόσεχε!!
στο τσακ το γλίτωσες το, πρωτο, dislike που θα σβουντουραγα...ξανα-κοίταξα κ είσαι σκληκι..
ένας ο πρώην, ένας ο νυν και εγώ...πως δε σου βγαίνουν τα μαθηματικά, δε μπορώ να το καταλάβω...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν ξέρω ποσες μπύρες έχεις ήδη πιεί, πάντως και εγω 3 μετράω. Και όχι, δεν πιάνεσαι για διπλός. Ακόμα και μετά από κάσα μπύρες.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0