Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
χαχαχαχα ναι ρε συ.
-
-
Φώναξε τον @derveni για διατάραξη κοινής ησυχίας, θα τους κάνει μήνυση στο φτερό, με ένα κατοσταρικάκι.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
θα βρω και μια με φράντζα.....αφιερωμένη στον κουραμπιέ!!
Εάν γίνω ποτέ mod θα την έχεις πολύ άσχημα !!!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τάκη ας μην γελιόμαστε................είσαι πολύ γλυκούλης για να μπορείς να μαλώνεις κόσμο σαν mod.
-
Τελικά, μπορεί και να παίζει να γίνουμε κάποια στιγμή στο μέλλον mod κάποιοι από εμάς, ΕΚΤΟΣ από αυτόν.
Εκείνος έχει αυτοανακυρυχθεί, δεν χρειάζεται και να έχει και κανένα επίσημο τίτλο.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Με πέρασε ο τάκης στα ποστ...........................For God's sake!
-
Χτύπα μερικά "wow thanks" και τον ξαναπέρασες...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Να σπαμάρω εγώ, ποτέ! wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!wow, thanks!
-
-
Μα αφου μου επετράπη από το ήθος του νήματος.............................σιγοτραγουδώ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0