παλι τα ιδια; ειδες κανα σκωληκα με μαλλια;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟύτε για παρέα αυτοί οι δυο. ΠΡΟΔΟΤΕΣ του Έθνοσκουληκιών είναι. Ο νεοσύλλεκτος εξορία εκεί στα Ίμια.Ο/H makis1024 έγραψε:
Αυτό εξυπακούεται ότι ιεραρχικά θα είναι κάτω από αυτόν τον Salim τον Γιώργο. @giwrgosalim .
Εσένα δεν σε κόβω να γυρίζεις όμως, που μας απαρνήθηκες, μικρό ασήμαντο σκουληκάκι.Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Εγω προτεινω να αφησουμε τον @demakhs να ηρεμισει και να σκεφτει αυτα που ειπε κι εκανε τις τελευταιες 24 ωρες! Κατα τη γνωμη μου πρεπει να του δωσουμε τη δυνατοτητα να επιστρεψει και να αναλαβει και παλι καθηκοντα(μετα απο καποιες δοκιμασιες για την επανακτηση της εμπιστοσυνης μας)! Ηταν ενας σπουδαιος ηγετης και δεν πρεπει να σταθουμε στο παραπτωμα του αυτο. Αλλωστε ανθρωποι ειμαστε και οταν εχεις μια Χ ηλικια ειναι απολυτα αποδεκτο να εχεις κατα διαστηματα καποιες παρεκτροπες στον τροπο με τον οποιο θεωρεις πραγματα και καταστασεις! Δεν παυει ομως να ειναι ο ηγετης μας! ΖΗΤΩ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΚΟΥΛΗΚΟΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ!
ΥΓ(Κανονισε να αρνηθεις και να με ρεζιλεψεις!)
Υπομονή και ψυχραιμία!!!Ο/H spideman3 έγραψε:
@demakhs δύσκολα τα πράγματα για εσένα δεν ξεγελάς κανέναν πλέον. Όλοι η αλήθεια ειπώθηκε από geoanto555, takisfrag. Όσα avatar και να αλλάξεις δεν ....... το καλύτερο είναι να παραμείνεις οπλαρχηγός του geoanto555. Εκτός και αν κάνεις κάτι εντυπωσιακό ........................... που δεν το νομίζω.