Magic WormHole
-
-
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Εγώ που έχω θέα εναν ωραίο γυναικείο πισινο στο λεωφορείο τι να πω;
Even dead i will fight. -
Εικόνες δεν ανεβάζω, βλέπουν πολλά μάτια.....αλλά δε το ρισκάρω. Μη φάμε και ξύλο μεσημέρι που είναι, δε λέει.
-
γάτουλη άλλα ήθελε να σου πει αλλά εσύ σπινιάρισες στο γιαούρτι...νόμιζες ότι πραγματικά την ενοχλούσε....? ίσα ίσα την κολάκευε...εξού και το μπροστόβαρο...δεν έχεις μάθει ότι δεν λένε ποτέ αυτό που σκέφτονται.......?
-
τότε δεν το είχα καταλάβει..............λαλακία ξέρω.
-
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Εικόνες δεν ανεβάζω, βλέπουν πολλά μάτια.....αλλά δε το ρισκάρω. Μη φάμε και ξύλο μεσημέρι που είναι, δε λέει.
Εγώ θα την έβαζα να μου γράψει κι αφιέρωση στη λεζάντα.
Ναι Ναι.. και μετά πόσταρε μας και μια σέλφι
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Έλα, μην είστε και τοσο απαιτητικοί, είναι ακόμα υπό εκπαίδευση γι αυτό κολώνει να τραβήξει...
Αν είχε ολοκληρώσει την βασική εκπαίδευση δε θα έγραφε κείμενο καθολου...μόνο την φωτο με τα....χοιρομέρια θα ανέβαζε κ θα καταλάβαιναν και όλα τα υπόλοιπα σκληκια!!!!
Τώρα στην αρχή, θυμίζει λίγο takisfragόκοτα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Γουσταρουνε τρελα με κάτι τέτοια.
Χωρια που το έχω κάνει καμια 20αρια φορες. Μονο 2 με έβρισαν.
κ γω που νόμιζα ότι αυτά είναι γραμμένα στο dna σας.......
-
Δεν ανεβάζω αποδείξεις, αυτό με κάνει αρκετά σκουλήκι (εχε χάρη που το λεωφορείο είναι πήχτρα και όλα φαίνονται)
-
Ντροπαλο σκουλήκιιιιιιιιιιιιι.
Τι θυμηθηκα τώρα....
Ποιον έλεγα σκουλήκιιιιιιιιιιιιιιιιι;
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0