Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Magic WormHole
-
-
Η μπάλα του μπάσκετ με σήμα τον πιγκουίνο σε νέα σουξε...
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega -
παλι ο άνι(ω)θος...θεός...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@demakhs δεν φταίω εγώ αν σου δημιούργησα ψυχολογικό πρόβλημα με τους θησαυρούς. Αύριο κιόλας θα εισηγηθώ στον admin να σου δώσει μερικούς από τους δικούς μου για να σταματήσεις την κλάψα.
@takisfrag την επόμενη φορά που θα θελήσω να ποστάρω θα σου στείλω με πμ το ποστ και άμα το εγκρίνεις εσυ θα το ποστάρω, αλλιώς θα το φάει το μαύρο σκοτάδι.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλα τα υπόλοιπα μέλη που νοιάστηκαν για την ψυχική μου υγεία, (μέχρι και ψυχολογική υποστήριξη μου πρσέφεραν!!!!). Επίσης να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια, -αφού με έχετε γνωρίσει ήδη από κοντά - και ξέρετε ότι είμαι μίζερος,και δεν έχω καθόλου αίσθηση του χιούμορ.
ΥΓ. Μην παραλείψετε να κάνετε like του demakhs και του takisfrag γιατί μπορεί να πάθουν κανένα ντουβρουτζά αν δεν τους κάνετε. -
Κάνει κάποια λαθάκια ο Γάτο-Πίγκου ε και τι έγινε....... τουλάχιστον προσπαθεί να βοηθήσει και τα μείωσε.
-
Νομίζω πως θα ναι η πρώτη φορά που θα δω τον κουραμπιέ @takisfrag ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟ!!!
takiiiiiiis, την έχω έτοιμη, πρέπει να αλλάξεις προβιά κ να τακτοποιήσεις τον, προσκεκλημενο, εισβολέα, τσίμπησε!!
(η άγνοια κινδύνου, σε όλο της το μεγαλείο, απλώνεται μπρος στα πόδια μας, κοκκαλακι δε θα απομείνει, καημένε!!)
Φρουρά Φρουρά Φρουρά!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@thanasis50 Φίλε, δεν σε έχω ξαναδεί στη γειτονιά. Είσαι ο καινούργιος σερίφης? Άγριος φαίνεσαι...
Από σένα πλέον παίρνουμε έγκριση για τα likes? -
@thanasis50
Καλησπέρα από μένα και ευχαριστούμε που ήρθες στο σπίτι μας. Αλλά ξέχασες τα λουλούδια, γλυκά και είναι αγένεια. Έτσι νομίζω, Εδώ είμαστε ένα παρεάκι το οποίο κάνει πλάκα και χαβαλέ. Σχεδόν κάθε μέρα όλο και σε κάποιο νήμα θα γίνει η πλάκα μας με μέτρο. Ξεκινάω με τον @takisfrag ο οποίος είναι ένας ευγενικός συμφουρίτης ο οποίος αν παρακολουθήσεις απέχει από το χαβαλέ μας. Ο @demakhs είναι η αιτία που έγινε αυτό το νήμα είναι ένα πάρα πολλή καλό παιδί με χιούμορ, trolarisma αλλά δεν έχει κακία. Αυτά προς ενημέρωση. -
Για τα likes απευθύνσου στους demakhs και takisfrag. Εγώ ο ασήμαντος με 28 likes τι να πω....................
-
28 likes μεν, αλλά 137 θησαυρούς δε, μόνο ασήμαντος δεν είσαι!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
@thanasis50
Καλησπέρα από μένα και ευχαριστούμε που ήρθες στο σπίτι μας. Αλλά ξέχασες τα λουλούδια, γλυκά και είναι αγένεια. Έτσι νομίζω, Εδώ είμαστε ένα παρεάκι το οποίο κάνει πλάκα και χαβαλέ. Σχεδόν κάθε μέρα όλο και σε κάποιο νήμα θα γίνει η πλάκα μας με μέτρο. Ξεκινάω με τον @takisfrag ο οποίος είναι ένας ευγενικός συμφουρίτης μας ο οποίος αν παρακολουθήσεις απέχει από το χαβαλέ μας. Ο @demakhs είναι η αιτία που έγινε αυτό το νήμα είναι ένα πάρα πολλή καλό παιδί με χιούμορ, trolarisma αλλά δεν έχει κακία. Αυτά προς ενημέρωση.
-
Ο πρώτος που δίνει κατευθύνσεις είσαι, δεν μου έχει ξανατύχει!
Δεν σε έχω παρακολουθήσει στο παρελθόν, το συγκεκριμένο ύφος είναι άποψη ή σε πιάνει μόνο μετά τη 1 το βράδυ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0