Magic WormHole
-
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Ολα κι ολα εγω παρεμεινα πιστος στον αρχηγο(οχι στην παραταξη ομως :P). Αυτο δεν αξιζει μια προσωπικη χαρη;; Ημουν απο τους λιγους που βγηκαν δημοσια και προετρεψαν τα πληθη να σε ξαναδεχθουμε σαν να μην εγινε τιποτα!
Γλυψ γλυψ , τώρα θα σε λυπηθεί και θα σου κάνει μείωση της ποινής !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Την τσ@υτσ@ύ, που πετάγεται συνεχώς κ ανυπερθέτως, την αγνοώ.....
Ο άλλος, που τον εκθειάζα πως γκένγκεν έτσι ??
Χμμμμμμμμμμ....
Θα χουμε εξελίξεις κ ανακαταταξεις, μου φαίνεται εντός της ημέρας...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ορίστε η πρώτη πιρουέττα, προδότη, που μέχρι και οι πιγκουίνοι σε πέταξαν έξω και έρχεσαι μετά βαϊων και κλάδων και μου λες να κρυφτώ στην τρούπα μου. Χαχαχα, εγώ ουδέποτε υπήρξα προδότης!!!
Μεγάλε αρχηγέ!!!
Φυσικά και σας τον γυρίσαμε πακέτο συστημένο πίσω με dhl και με τελωνείο γιατί αμέσως διαπιστώθηκε ότι πριν λαλήσει τρεις φορές ο πετεινός θα μας πρόδιδε και εμάς , περαστικά σας !!!!!
Δεν τον παραλαμβάνουμε, χαχαχα
Να πληρώσουμε κιόλας για το κελεπούρι;;; -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Δεν τον παραλαμβάνουμε, χαχαχα
Να πληρώσουμε κιόλας για το κελεπούρι;;;
Οκ τότε αφήστε τον στα αζητητα χεχεχε!!!!
Ας κάτσει και στο τελωνείο, μπορεί έτσι να διώξουν το κινητό μου. Επειδή θα το λυπηθούν με την μπόχα που θα έχει μαζευτεί.
-
Εγώ πάντως αν και δεν θέλω να μπλέκομαι στα εσωτερικά σας μετά τα τελευταία γεγονότα δεν θα άφηνα την αρχηγία ξανά σε κάποιον που συναλλαχθηκε με τον εχθρό...θα πρότεινα να γίνει επίτιμος με συμβουλευτικό χαρακτήρα και τίποτα περισσότερο..ότι ήταν να κάνει για ομάδα το έκανε
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Όσο για τον makis κρατούσε μέχρι τελευταία στιγμή...Αλλά τα γεγονότα είναι αμείλικτα -
Κάτσε συμπολεμιστή μου να σκεφτώ ............ Επίτιμος ;;;; Μάλλον ΕπιΑτιμος !!!! Θα ήθελες να πεις ....
ξέρουν όλα τα σκλήκια, ότι συναλλαγή με τον οχτρό, δεν έλαβε χώρα ΟΥΔΕΠΟΤΕ & ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ!!
είναι τόσο ελεεινά τα ΠΙΓΚΟΥΙΝΟ-ΠΤΗΝΟ-ΔΕΝ-ΠΕΤΑΜΕ, που, ναι μεν την ξεκίνησαν, αλλα μια δουλειά σωστά δεν μπορούνε να την κάνουνε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
αλλα μια δουλειά σωστά δεν μπορούνε να την κάνουνε...
Ας μιλήσουμε καλύτερα όμως για τον "λογο" που δίνεται απλόχερα (σκληκικη τιμή)..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0