Καλημέρα Zapatistas!
Magic WormHole
-
-
Γλυκές καλημέρες, ξανά και ξανά αυτή την καταπληκτική Πέμπτη!!! Δεν θέλω να έρθει ποτέ η Παρασκευή!!
(Προφανώς πάσχω από οξεία έλλειψη καφείνης, θα το κοιτάξω, άμεσα..)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Γλυκές καλημέρες, ξανά και ξανά αυτή την καταπληκτική Πέμπτη!!! Δεν θέλω να έρθει ποτέ η Παρασκευή!!
Πρεπει να εισαι ο μοναδικος τρελος παγκοσμίως που δεν θελει το ΣΚ.
Even dead i will fight. -
Πάω να χτυπήσω ένα φραπε και μιας και δουλεύω από το μεσημέρι και μετά θα σας είμαι εδω τριγύρω. Το νου σας!
-
-
Εδώ Βόρεια Ελλάδα σκάσαμε! Τι πάθατε εσείς εκεί κάτω!
-
-
Μάλιστα!
=============== Μαι 25th 2017, 10:37am ===============
Υπόψιν σας σήμερα υπερήφανος παρέλαβα untracked αντικείμενο μικρής βέβαια αξίας και ναι δεν είχε περάσει τελωνείο. Πιάνει λοιπόν το κόλπο! -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ο/H osalonikios έγραψε:
Εγω πως και πως περιμένω να ερθει το Σαββατό να φύγω λίγο απο εδώ.Πρεπει να εισαι ο μοναδικος τρελος παγκοσμίως που δεν θελει το ΣΚ.
Είπα πως είχα έλλειψη καφείνης. Αλλά σε συγχωρώ, είναι πρωί ακόμα..
Τώρα μετά από διπλό εσπρέσσο, είμαι στα ίσια μου.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H makisfz έγραψε:
Εδώ έχουμε κάθε μέρα από μεσημέρι και μετά βροχές και θα μας χαλάσει το αμπέλι και πως θα βγάλουμε χειμώνα χωρίς οίνο
Redmi n3 pro
Ο/H zt654 έγραψε:
Μάλιστα!
=============== Μαι 25th 2017, 10:37am ===============
Υπόψιν σας σήμερα υπερήφανος παρέλαβα untracked αντικείμενο μικρής βέβαια αξίας και ναι δεν είχε περάσει τελωνείο. Πιάνει λοιπόν το κόλπο!
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ο/H osalonikios έγραψε:
Εγω πως και πως περιμένω να ερθει το Σαββατό να φύγω λίγο απο εδώ.Πρεπει να εισαι ο μοναδικος τρελος παγκοσμίως που δεν θελει το ΣΚ.
Είπα πως είχα έλλειψη καφείνης. Αλλά σε συγχωρώ, είναι πρωί ακόμα..
-
-
Κράτα αδερφέ, θα μας την πέσουν οι μεγάλες δυνάμεις για τις παραθέσεις.
Εκτός και αν βάλουν την Fog να μας το φέρει, με το μαλακό...
=============== Μαι 25th 2017, 9:47am ===============
Δεν πρόλαβα ούτε να το γράψω..χχαχαχαα
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0