Magic WormHole
-
-
...τσου τσου τσου...μην το πεις μην το πεις...τσου τσου τσου!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H makisfz έγραψε:
Καλησπέρα από μια ματιά που έριξα ίδια κάποιον να λέει να μην πάρουν τα χρήματα, καλά αυτός τι πρόβλημα έχει και σκούζει τον πάτησε κάποιος στο λαιμό και πετάχτηκε σαν.........
Redmi n3 pro
Ναι ναι καλά είδες η κακία σε όλο της το μεγαλείο τον τακτοποίησε ο Μήτσος και ο Χρήστος
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
ποιος Χρήστος?
ο Χρηστος κοιμάται όρθιος
χάνει τα καλύτερα.
όρθιος λέμε!!
πάει και εξαφανίζεται τις σημαντικότερες στιγμές του φόρουμ!
@Xstos where r u boy???????????????????????????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εγώ νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη @γ@μι@ στον κόσμο και μετά από κάποια ηλικία εμφανίζει τις παρενέργειες. Γι αυτό προσοχή.
-
Μην πιστέψει ,μην αγοράσει , αλλά ας κρατήσει την κακία για πάρτη του, τα σχόλια του ήταν εντελώς άστοχα, κακοπροαίρετα που δεν συνάδουν με το πνεύμα του φόρουμ που βασίζεται στον αλληλοσεβασμό και την αλληλεγγύη.
-
και το τρολ και το τρολ....να τα λέμε και αυτά!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H gvoi έγραψε:
Μπα δεν χρειάζεται αυτός το έστριψε από μόνος του
Το διαβασες γατοπιγκου;;;;;; προσοχή.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ποιος Χρήστος?
ο Χρηστος κοιμάται όρθιος
χάνει τα καλύτερα.
όρθιος λέμε!!
πάει και εξαφανίζεται τις σημαντικότερες στιγμές του φόρουμ!
@Xstos where r u boy???????????????????????????
Ο Βodai ρε συ λέω του τα έχωσε σωστάο @Xstos αγνοείται ακόμα
@geoanto555
Να συμπληρώσω ότι έχω ήδη ξεκινήσει την διαδικασία της διαφοράς με τον συγκεκριμένο πωλητή για ένα μικροαντικείμενο που πήρα για να δω τι παίζει...
Καλωδιάκι???
Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0