Magic WormHole
-
-
Από ότι κατάλαβα είμαι ο μόνος που δουλεύει σήμερα χαχαχαχαχα Καλημέρα σε όλη τη τρουπα. Καλώς ή κακώς το άξιζε η Ρεαλ εχθές. Την ήθελε και λίγο η τύχη (τα 2 πρώτα γκολ της) αλλά έτσι είναι η μπάλα.
-
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Καλημέρα!!
Έβλεπα χθες τις διαφημίσεις την ώρα του αγώνα με τα 2 νυκτόβια αρπακτικά πουλιά ( να δεις μπούφοι ήταν?) κ συνέχεια είχα στο μυαλό μου τα πιγκου.. τι φάση???
Για το μόνο που στεναχωριέμαι σχετικα με τον τελικο είναι ότι χάσαμε ευκαιρία να δούμε τον Κριστιάνο τον κλαψιαρη σε μια νέα περφορμανς δακρύων.
Παρόλαυτα η απόδοση του να σκοράρει δύο φορές ήταν ικανοποιητική στο 7 κ την προτίμησαμε. Τζάμπα μπύρες λοιπόν χθες στην υγεία του καγκουρα!
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Ο/H gvoi έγραψε:
Καλημέρα!!
Έβλεπα χθες τις διαφημίσεις την ώρα του αγώνα με τα 2 νυκτόβια αρπακτικά πουλιά ( να δεις μπούφοι ήταν?) κ συνέχεια είχα στο μυαλό μου τα πιγκου.. τι φάση???
Για το μόνο που στεναχωριέμαι σχετικα με τον τελικο είναι ότι χάσαμε ευκαιρία να δούμε τον Κριστιάνο τον κλαψιαρη σε μια νέα περφορμανς δακρύων.
Παρόλαυτα η απόδοση του να σκοράρει δύο φορές ήταν ικανοποιητική στο 7 κ την προτίμησαμε. Τζάμπα μπύρες λοιπόν χθες στην υγεία του καγκουρα!
Στάλθηκε από το MI 5s μου
Άσε τα παλαβά εσύ γιατί εάν σου κάτσει καμία στραβή πάλι την βοήθεια των πίγκου θα θες !!!!παρεμπιπτόντως αυτός ο αρχηγός σου που ειναι ο
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημερα παιδες.
-
Κι εγώ δουλευώ ρεμάλια.
Εγώ πάντα δουλεύω.
Γκρρρρρρρρ.
Δε πειραζει. Θα τα κάνω μασούρια.
Even dead i will fight. -
Οπότε είμαστε 2 οι άτυχοι χαχαχαχαχα. Ρε καλαμαρακι day θέλει σήμερα.
-
@takisfrag σκοπεύω να χρειαστώ βοήθεια μετά το καλοκαίρι οπότε με παίρνει να παίξω επιθετικά! Θα τα έχετε ξεχάσει ως τότε!!!
Ο ντενεκες λαδιού ή φέτας είναι?
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Καλά ρε παιδιά μην σκάτε. Ούτε εγω έχω Σ/Κ ελεύθερα. Ακόμα και αύριο δουλεύω!
-
Ο/H gvoi έγραψε:
@takisfrag σκοπεύω να χρειαστώ βοήθεια μετά το καλοκαίρι οπότε με παίρνει να παίξω επιθετικά! Θα τα έχετε ξεχάσει ως τότε!!!
Στάλθηκε από το MI 5s μου
Χαχαχαχαχαχα εννοείται ότι θες οπότε θες σφύρα !!!! Φέτας φυσικά !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Έκανες και σούζες;
Ο/H sso έγραψε:
να σουν πίγκου, γατοπίγκου κ λοιπά ζωντανά, να λεγα...σωστά λοιπόν, εσύ είσαι πρώην @@-τος ωρέ!!
Ο/H gvoi έγραψε:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0