Magic WormHole
-
-
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα ζωάδια μου.
-
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Γραφείο είναι, για τουριστικό δεν ξέρω. Ειδικεύομαστε σε ταξίδια χαμηλού προφίλ. Έχουμε και σπέσιαλ έκπτωση σε σκουλήκια, οι καλύτεροι πελάτες.
Even dead i will fight. -
Εμείς δεν κάνουμε θαύματα, κύριε. Στείλτε ενα εμαιλ στην κυβέρνηση να κάνει κανένα διαγωνισμό.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλημέρα καλημέρα καλημέρα
Σήμερα το Άγιο πνεύμα δούλεψε για τα ψάρια... Μια κακαβιά και αυτή οχι σωστή. Να πουλήσουμε, τίποτα, ούτε λέπι!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
κατάφερα και έκανα το βίντεο που θα συνοδεύει το unboxing video και αφορά στη gmail history της παραγγελίας, από το order confirmation, μέχρι το order update 2 μέρες μετά.
φαίνονται ημερομηνία παραγγελίας, πληρωμή στον taodingdong, tracking number κου λου που.
γνωρίζει κάποιος αν υπάρξει πρόβλημα να το σπάσω σε 2 βίντεο, ένα με την gmail history και ένα με το unboxing?
o πρώην @@-τος μου την έδωσε την ιδέα.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μέχρι να ετοιμάσεις εσυ το βίντεο θα έχει κλείσει ακόμα και το paypal............
-
ξέχασα να διευκρινίσω, ότι αναφερόμουν σε όλα τα υπόλοιπα ζωντανά, εκτός από εσένα που δεν ξέρω ακόμα τι είδους ζωντανό είσαι....sorry...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
α, ξέχασα να σας πω, με σχολιασμό....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0