@NasDriver Ο mod του μήνα! Well done! Πράγματι καμάρι της διαχείρισης και πάντα δίκαιος σε σχέση με άλλους! Ονόματα δεν λέω!
Magic WormHole
-
-
Στην παρούσα σελίδα ο Αρχισκώληξ θα κάνει δήλωση.
Κρατάτε αναπνοη.
ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!
Even dead i will fight. -
-
Ο/H zanos έγραψε:
Ο @demakhs γιατί ειναι dan-ιρισμενος
Διάβασε εδώ... => Σκώληξ & penguin thread -
Το ποστ του @MIUI_ART το διαβάσατε ή σας αρέσει μόνο η ράδιο αρβύλα-μηχανορραφίες-φήμες, troll δεν βάζω γιατί αυτό σας αρέσει σίγουρα
-
Μας προσβάλλεις μπρεεεε! Με τουφέκι στο χέρι με πρόλαβες!
-
ΣΕ ΛΙΓΟ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ...ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...Ο ΕΝΑΣ...Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ...Ο ΑΡΧΗΣΚΟΥΛΙΚΟΣ...Ο ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΗΣ....Ο
DEMAKHS !!!!
(χειροκρότημα) !!!
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αχαχαχαχα !!!!!
Calm Down....
O Δημήτρης έφαγε μία προειδοποίηση από το σύστημα με ποινή 1000 πόντων από αυτούς που έχει μαζέψει, αλλά προφανώς λόγο κακών ρυθμίσεων στο Point System του φόρουμ, του έδωσε και ταυτόχρονο ΒΑΝ από λάθος.
Βασικά η διαδικασίες είναι αυτόματες, αλλά με λάθος ρυθμίσεις...
Έτσι λοιπόν το BAN ανακλήθηκε, και το μόνο που μένει τώρα είναι να διορθώσουμε το Point System για να του καταχωρήσουμε την ποινή στους βαθμούς του, χωρίς BAN βέβαια ...
Ωχ μας έκαψες Δημήτρη ας τον άφηνες καμιά μέρα ακόμα θα είχε πολύ πλάκα να μην μπορεί να απαντήσει χαχαχαχαχαχα
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Άιντε μην ρίξω καμμιά επανάσταση στα καλα καθούμενα!
-
Να διοργανώσουμε λαϊκό πανηγύρι με χορούς και σούβλες Γωγώ Τσαμπά και καγκέλια Ζήτω η επιστροφή του υπέρτατου αυτοπροσδιορισμένου με δημοκρατικές διαδικασίες
αρχησκώληκα !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H zanos έγραψε:
Ο @demakhs γιατί ειναι dan-ιρισμενος
Διάβασε εδώ... => Σκώληξ & penguin thread
Χρηστός Πολίτης.
-
Το διαβάσαμε το διαβάσαμε...Εγώ απλά θέλω να θυμίσω ότι κ ο πόλεμος στο Ιράκ έγινε για.χημικά.όπλα και κάτι εργοστάσια που δεν υπήρχαν καν.. Να μην πω για.την προσεληνωση.. Σηκωθείτε από ντιβάνια καρέκλες...το νέο εφτατομο βιβλίο πως ο για μπανακιας τους έκανε όλους σκληκ. Το colpo grosso.. Πώς ενεπλάκησαν οι μεγάλες δυνάμεις. Πώς ξεσηκωθηκε η μεγάλη φυλή..τι ρόλο έπαιξαν οι γέροντες .. Ποια η προφητεία του !!!
Έτσι για να γελάσουμε λιγάκι...
Οποιαδήποτε ομοιότητα.με.πρόσωπα είναι απλά κακόβουλη και συμπτωματική
Μια ερώτηση . Ο λόγος της ποινής ποιος ήταν τελικά?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0