Free demakhs!
Magic WormHole
-
-
Ο/H zanos έγραψε:
Τον κόβω να αργεί να κάνει επανεμφάνιση, για να κάνει εντύπωση.Μετά από τόσο ντορο που έγινε γύρω απο το όνομα του και την ιδιότητα του.
Η εμφάνιση του @demakhs θα γίνει σίριαλ όπως το unboxing
Redmi N3 pro -
Matrix γινηκαμε
-
π@π@ρολογίες έχουμε γεμίσει το νήμα.
Πάει και η επανάσταση άδοξα, χωρίς ούτε μια διαδήλωση να ξεκινήσει δηλαδή αφήσανε τον πολιτικό κρατούμενο ελεύθερο.
Με αναστολή όμως, γιατί άμα το ξανακάνει..θα έχουμε δράματα από ότι φαίνεται..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H zt654 έγραψε:
Free demakhs!
Άλλο πρέπει να είναι το αίτημα τώρα....
Αποζημίωση για Ψυχική Οδύνη και Ηθική βλάβη!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Λοιπον οποιος έχει τ'αντερα ας μου υπογράψει εδώ ότι ευθύνομαι εγώ για το Μπαν και αμέσως εγώ
Και χχχχχαστουκια και κλωτσες θα σου δώσω... -
Ναι του Σώρρα του έβγαλε ο άλλος το Ε3 του και αυτός λέει είναι πλαστό. Ναι ρε το πλαστογράφησε η εφορία!
-
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H zt654 έγραψε:
Free demakhs!
Άλλο πρέπει να είναι το αίτημα τώρα....
Αποζημίωση για Ψυχική Οδύνη και Ηθική βλάβη!!!
Για τους απέξω και τους νέους χρήστες που έρχονται εδώ για βοήθεια όμως..χάνει σε αξιοπιστία το φόρουμ αν ξεπερνιούνται κάποια όρια.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, πάντα. Το συζητάμε, αν θέλετε..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Krasdimi έγραψε:
πάρτε τα τώρα , θα γυρίσει με αυτοπεποίθηση στο Θεό και άντε να τον μαζέψουμε ... Τον κάναμε και ήρωα τον σέφτελο να ουμ
Αυτό εμένα μου μυρίζει διαπλοκή και συνομωσία.. Κάποιος τους είπε πως λειτουργεί το bot και το έστησαν.. Ο αραχνιας έβαλε και φωτο free Willie να το φορέσουμε όλοι... Εντέλει θα γινόταν αυτό που ο γέροντας είχε.πει... Όλοι μια μέρα θα φορέσετε την σκουληκοπροβια.. Όμως ως γνωστό οι μεγάλες δυνάμεις (διαίρει και βασίλευε) με αυτόν τον τρόπο ξεσκεπασαν την διαπλοκή πετώντας την ουρά τους από όξω... Και ως γνωστον πάντα κερδίζουν.. Και τα σκυλιά μαντρωμενα Αλλά και διψασμενα για 1000 σελίδες ακόμα... Δεν τον έφαγε,αλλά τον χρησιμοποίησε το σύστημα...
Αυτά και άλλες φαντασίες προσεχώς -
οχι δε θέλουμε κύριε συνήγορε ...
Ότι έχουμε να συζητήσουμε θα το πούμε στα δικαστήρια...
Εγώ όπως και πολλά άλλα μέλη εχωμε καθίσει εις το φόρουμ τούτο λόγω ατόμων σαν το Μήτσο επειδή πέρα από αντιμετώπιση προβλημάτων είχαμε και την ευκαιρία να σπάσουμε κανα χαμόγελο...
Τώρα το Παπάρα έγινε κάπως έτσι....
-Ωραιες φωτό Παπάρα
-
Και πτώση καιάδα -
-
Οκ, τώρα κατάλαβα τι εννοείς, σόρρυ!
Συμφωνώ, μαζί σου!
Να τον κάνουν Μοd για μια μέρα σαν αποζημίωση, να του φύγει και η ..κάψα..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0