Magic WormHole
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Μητσο @demakhs αφου ειχα πει απο την αρχη ρε φιλαρακι οτι στα 500 θα σταματησω. Ασε που και να ηθελα να συνεχισω δεν ειμαι καν vip φιλε αυτο το διαστημα, και δεν ξερω αν γινω παλι. Και ολο αυτο μηπως απαλλαγω απο το παιχνιδι. Δεν ξερω θα δω βεβαια. -
Ανέκδοτο
=============== Ιουν 13th 2017, 11:27pm ===============
Ο/H zt654 έγραψε:
χαχαχαχαχαχαχα άκου ρε τι λέει ο άνθρωπος!
=============== Ιουν 13th 2017, 11:12pm ===============
Παρεμπιπτόντως σήμερα παρέλαβα και το mi band 2 από citismarket. Παιδιά υπέροχο smart wristband. Δουλευει άψογα με την εφαρμογή του γιατρού.
-
Περιμένω και δερμάτινο λουράκι από Κίνα και μετά θα σας κάνω παρουσίαση............δυστυχώς δεν είχε τα αξεσουάρ το κατάστημα εδω και θα φάω την αναμονή των ΕΛΤΑ για το δερματινο λουράκι................
-
-
Αυτό που λέει η λέξη. Φτιάχνω σαπουνάκι.
Εδώ και πέντε χρόνια χρησιμοποιώ το δικό μου σαπούνι και για μπάνιο και για λούσιμο.
Τα βασικά υλικά που χρειάζονται είναι έλαια, καυστική σόδα ή καυστική ποτάσσα (ανάλογα αν θέλεις να φτιάξεις στερεό η υγρό σαπούνι) και νερό. Από εκεί και μετά αν θέλεις συμπληρώνεις αρώματα ή αιθέρια έλαια, χρώματα κλπ...
Αν ενδιαφέρεσαι να αχοληθείς πες μου να σου δώσω λεπτομέρειεςὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Δεν έχω τέτοιο θέμα!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Γιώργο.............αέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερρρρρααααα!
=============== Ιουν 14th 2017, 12:11am ===============
God natt! -
Καληνύχτα και από μένα
-
Καλημέρα παρέα
Άλλη μια δύσκολη μέρα προβλέπω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0