Magic WormHole
-
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Σκισαμε, γ@μησ#με!!! Τους πατήσαμε!!!
Πώς βάζω περιγραφή "φοιτητής οικονομικού" ;;;
Δεν τον κρατάει τίποτα τώρα τον μικρό.Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μακάρι να καταστεί φοιτητής οικονομικού, όπως επιθυμεί, μόνο που άμα χάσω την αρχηγία, δεν ξέρω κατά πόσο θα έχω την ίδια, εύθυμη, διάθεση για να τον....δροσίζω με τ' αστεία μου!!
Φαντάσου να πάρει όντως την αρχηγία κ να μ΄ έχει να κουβαλάω τις πετσέτες, μιας και η θέση του νεροκουβαλητή, είναι κατειλημμένη!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μια και μιλάμε για δροσιά...
Μπανάκι στην Καραθώνα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Κακίες. Άσε το παιδί ήσυχο βρέ ..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Εδώ έχουμε πιο ... προχώ ... μοντέλο φοίνικα!!!!!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μα γιατί αρχηγέ των σκουληκιών να μην βάλουμε φωτάκια σε φοίνικα........μα δεν πάει το μυαλό μου πουθενά..........
-
Το πιο;
Even dead i will fight. -
Εγώ ακόμα περιμένω απάντηση για το σαπούνι , πάντως..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
χα χα χα χα χα χα μου την φυλούσες σκληκ-Σωκράτη!!!
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
έχει καμιά σχέση με τις ίδιες εμπειρίες που αναφέρει ο νυν, πρώην @@-τος!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Απάντηση επιπέδου αρχισκούληκα.
Να κατέβεις για δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές, έχεις ΟΛΑ τα προσόντα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0