Magic WormHole
-
-
-
γατοπίγκου όπου βρεις κάνεις like μωρε......τι περίπτωση που σαι συ βρε παιδάκι μου..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
To έχει στο αυτόματο. Δεν φταίει ο γατοπίγκος.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.........εδώ το like δεν είναι σαν το facebook που το πατάμε για τα πάντα;
-
αει καλά...εσύ έχεις μπλέξει την βούρτσα με την λούτσα.....
ευτυχώς που καταλαβαινουν οι λοιποί!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
εγω το ήξερα την π...........τσα με την κλούτσα............. όχι όπως το είπες.
Τραγουδάρα για να ξυπνήσετε......
-
είδες που την έχεις μπερδεψει ακόμα κ αυτήν!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πρέπει να ζητήσουμε από την διαχείρηση να μας βάλει και κουμπιά με διπλό και τριπλό like ή group like για να μπορούμε να βάζουμε ακόμα περισσότερα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μόνο γι'αυτό το νήμα...........καλή ιδέα Αλέξη.
-
@Alex_MLT αρχίζεις και γατοπιγκουνιάζεις κ συ με τα likes βλέπω...
τι στο καλό, όλα τα περίεργα, κολλητικά ειναι?
γεμίσαμε κουραμπιέδες και γατοπίγκουδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ΕΓΩ είμαι ο πρωτοπόρος. ΕΣΕΙΣ, με αντιγράφετε.
=============== Ιουν 16th 2017, 9:27am ===============
Ο/H demakhs έγραψε:
@Alex_MLT αρχίζεις και γατοπιγκουνιάζεις κ συ με τα likes βλέπω...
[XTRV-7.6.8/10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 22:30).
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0