Σταμάτα να αγοράζεις χαζά για να τα μαζέψεις γάτο πίγκου.
Magic WormHole
-
-
Δεν αγοράζω χαζά μπρεεε!
-
σωστός ο Γιώργος, γατοπίγκο μην λες ψέματα πάλι...εσύ δε μας έλεγες για, όλα, τα ηχεία της xiaomi που έχεις και θες να πάρεις και άλλα...
@linuxilakis τελικά με ... προφυλακτικό είσαι στην οθόνη η χωρίς?
Παρατήρησα σήμερα ένα χτύπημα σε μία άκρη το tempered της οθόνης κ σαν να ξεκινάει ράγισμα από κει (δεν ξέρω αν το κανε ο μικρός ή ο μεγάλος), τη δουλειά του πάντως την έκανε και την γλιτώσαμε την οθόνη...πατριώτη!!
Ψάχνοντας για το αν βγήκε κανένα ΤΖΑΜΙ της nillkin που να εφαρμόζει ΠΛΗΡΩΣ στην οθόνη, έπεσα σε ένα θέμα με τα tempered που σκληκιαστήκατε!!
Τελικά κατέληξα να παραγγείλω το ίδιο...με τα κένα...αίσθηση αφής & προστασία εκπληκτική...τα κενά, δεν τα παρατηρώ, πλέον, καν...
=============== Ιουν 19th 2017, 3:22pm ===============
λιγούρια, α πα πα πα!!!!!!
SOS κλείδωσε μετά από Factory Reset.
ευτυχώς που ... κωλύεται ο @geoanto555, αλλιώς θα τους το χε φάει το κορμί...πατριώτες...και αυτοί ακόμα θα την ρωτούσαν αν έχει ξεκλείδωτο bootloader και να τους ανεβάσει screenshot από το about phone!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έχετε θέμα με το sait παιδια προσπαθώ να ανεβάσω το μαγκαζίνο και δεν μπορώ. Ενώ στο μεσώ διάστημα ανέβασα post.
=============== Ιουν 19th 2017, 3:37pm ===============
Ορίστε και το μαγκαζίνο μας
Γιατί οι Celebrities διαλέγουν Μύκονο;
autotriti.gr/touring/news/data…oyn-Mykono_151260.asp?a=5
18 Απελπισμένοι Υπάλληλοι που Απέτυχαν Παταγωδώς στις Δουλειές τους. Ο 13ος το Φυσάει και δεν Κρυώνει!
aparadekto.gr/2017/04/apelpism…tous-13os-fisaei-krionei/
Σαν σήμερα: Η Ελλάδα εντάσσεται στην ΟΝΕ και στο Ευρώ
e-daily.gr/themata/84842/san-s…ne-kai-sto-eyrw-pics-vote
Ας το λήξουμε επιτέλους…και ναι φτάσαμε στην ξεκαρδιστική γιγάντωση
aparadekto.gr/2017/03/liksoume…-ksekardistiki-gigantosi/
Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τράκαρε με σταθμευμένο ΙΧ… στο οποίο έκαναν σεξ!
sdna.gr/hot/article/341126/ste…-ix-sto-opoio-ekanan-seks
Απόρρητος φάκελος Άρης Βελουχιώτης
efsyn.gr/arthro/aporritos-fakelos-aris-veloyhiotis
Απολυμένος εργάτης καταστρέφει ιδιωτικό τζετ!
trelokouneli.gr/apolymenos-erg…efi-idiotiko-tzet-vinteo/
Και το δελτίο καιρού της εβδομάδας:
emy.gr/hnms/greek/forecast/for…_6 Απάντηση Απάντηση σε ό -
Για αρχή, σταμάτα να το γράφεις sait, site είναι.
.. Μου έκανε και εμένα κόλπα νωρίτερα, αλλά τώρα δείχνει οκ..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Σιγά το λάθος....εδώ πρώην Δήμαρχος, έλεγε το Ε.Γ.Σ.Α '87 (Ελληνικό Γεωδαιτικό Σύστημα Αναφοράς)-->ΕΨΑ '87...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ΕΨΑ;; Τι γεύση ήταν; πορτοκάλι, λεμονιτα ή γκαζόζα;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
μύριζε...δημοτικές εκλογές!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@demakhs όπως καταλαβαίνεις με προφυλακτικό έχω αυτό που έχω φάει εδώ και δύο εβδομάδες τώρα.. Πάντα όμως με προφύλαξη έχω τα κινητά. Τώρα φοράω ένα τζαμακι ολόκληρο με τα μαύρα πλαίσια στο 4χ που έστειλε δώρο το vickmall και είναι πολύ καλό. Σαν την αίσθηση του nilkin tempered glass κανένα και ας έχει και hello effect.
Με αρέσει που το έχετε το διοικητικόν...
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk -
-
φυσικά και όχι..τίποτα δεν είναι τυχαίο σε τούτη δω τη γη....τα λιγούρια είναι τα υπόλοιπα...που την περιτριγυρίζουν και από αποτέλεσμα 0!
εγώ την έσωσα πάλι την κοπέλα, εμένα θα φωνάξει, ποιον θα φωνάξει...τον γατοπίγκο που θα της λέει: "μισό λεπτό να φωνάξω τον Αρχισκώληκα που ξέρει"??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0