Magic WormHole
-
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Τάαααααααααααακκκκκκκκκκκκκκκκηηηηηηηηηηηηη! Πού είσαι μπρε να σώσεις τον αρχηγό;
Δεν έχει ανάγκη αυτός !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Να ένα γνήσιο, undercover, σκληκ: Samsung Galaxy Note 8: Πιθανή η παρουσίαση του στις 26 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη
Μελετήστε το ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, για να βελτιώνεστε οι παλιοί κ να μαθαίνετε οι νέοι!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Πολύ Καλημέρα σας.
ΑσταδιαΜε συγχυσε πρωί πρωί.
Πάω να πάρω καφέ!You may think you can fly - but you better not try -
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
@spideman3 Πάλι με χρόνια με καιρούς...πάλι δικό μου θα 'ναι (iphone). Μία παρένθεση το Android για μένα που μάλλον θα είναι μεγάλη...περιμένοντας στην γωνία την έκρηξη ανάπτυξης του ΑλέΚΣη.
@ALL
- Αυτό με το πέσιμο από 1-2-3 μέτρα είναι "κακή" συζήτηση. Αφού ξέρεις ότι όλα εξαρτώνται από την διάθεση του Murphy. Μπορεί να σου φύγει η συσκευή απο 30cm και να γίνει ζμπαράλια...μπορεί να από σκαλωσιά 6m (Redmi 3 pro) και να ψάχνεις να βρείς πώς γίνεται να έμεινε 100% ανέπαφο (μέσα σε θήκη σιλικόνης του κώλου).
- Η Β20 είναι έλλειψη για την Ευρώπη. Είναι παράγοντας ο οποίος σε απωθεί από της εταιρία. Είναι βασικό κριτήριο επιλογής. Δεν νοείται συσκευή που προορίζεται για Ευρώπη (Global roms ντε...) χωρίς Β20.
- Γνήσια ανταλλακτικά και επίσημη Ευρωπαϊκή εγγύηση . Άλλο μεγάλο πονεμένο κεφάλαιο!!! Ισχύει όμως για όλες τις Κινέζικες εταιρίες οπότε...βάλτο σε παρένθεση όταν συγκρίνουμε China mobiles.
- Όταν οι τιμές ξεφύγουν από τα 200 ευρώ, απαιτείς κάποια πράγματα τα οποία σε άλλες συσκευές θεωρούνται δεδομένα.
- Ποτέ ξανά Redmi σειρά για μένα. Το ξαναείπα, πήρα όμως RN4x...επιβεβαίωσα το απαγορευτικό που έβαλα για Redmi...και γειά σου. Δεν κάνει για μένα (και δεν φταίει μόνο η κάμερα που εάν εξαιρέσεις την λήψη βίντεο στα υπόλοιπα τα πάει εξαιρετικά).
- Σειρά Mi θα είναι η επόμενη στάση μου, όταν και εφόσον αποφασίσει να έρθει "επίσημα" στην Ευρώπη - Ελλάδα και έχει Β20.
- Έως τότε απλά έχω πάθει πλάκα με το LG G4 που το πήρα μεταχειρισμένο 150 ευρά και κάνει θαύματα σε όλους τους τομείς.
- Η MIUI μου λείπει. Είναι αλήθεια.
- Η Samsung είναι μύθος και το UI της είναι ότι πιο αργό έχω δεί στην μικρή Android-καριέρα μου.
Άντε...σας τα έκανα τσουρέκια πάλι πρωινιάτικα. Αλλά όπως αναφέρθηκε...έχω στέρηση Xiaomi και κάτι πρέπει να σχολιάσω και εγώ.
Το μάτι μου κολλημένο στα thread των Mi5s και Mi6...μπάς και φυτρώσει πάνω τους καμία Β20...και μπάς και τα φέρει η infoquest και επενδύσουμε σε Xiaomi που πραγματικά τα σπάει.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Όρεξη που έχετε μερικοί πρωί πρωί..
Εγώ και που πατάω το like, βουνό μου φαίνεται..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Όρεξη που έχετε μερικοί πρωί πρωί..
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
You may think you can fly - but you better not try
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Mi5c; Μπά...
Snapdragon και τα μυαλά στα κάγκελα!
Άσε που νομίζω οτι αυτό προορίζεται μόνο για την αγορά της Κίνας ε; Σαν το Mi4c. Υπάρχει global rom;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Το mi5c είναι σαν το iPhone 5c...... .δηλαδή αποτυχία!
Όσο για το iPhone 5c, ένα από τα πολλά λάθη (κατ εμέ) της εταιρίας στην μετά Steve Jobs εποχή.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0