Magic WormHole
-
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Μου φαίνεται ότι έιναι πάνω από μια εδώ..
-
όπου Έλληνας και μακακία ρε φίλε...
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Aν ενδιαφέρεσαι για δουλεία, μένεις Ελλάδα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αλέξη κάνε κάτι και για μας μπας και σωθούμε! Τι διάλο τόσες γλώσσες ξέρω!
-
Θα καθαρίζω αμάξια, ωραία ευκαιρία. Έρχομαι χαχαχαχαχα
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Αλέξη κάνε κάτι και για μας μπας και σωθούμε! Τι διάλο τόσες γλώσσες ξέρω!
Πάντως, στείλε pm να το συζητήσουμε σοβαρά αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι..
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Λογο ανταγωνισμού και μόνο δε μπορεί να είναι μια. 2-3 λογικά θα είναι χώρια τυχον Fedex ή DHL. Θα το δω οταν παω σπίτι στον υπολογιστή. Με έπιασε η περιέργεια.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Λοιπον εγώ το είπα πρώτος οι άλλοι έπονται.. Μέχρι να μάθω καλά αγγλικά γιατί για την ώρα είναι επιπέδου καμακίου στο Σύνταγμα...κάνω μέχρι και λάντζα
-
Καλημέρα παίδες. Είχα πολύ καιρό να γράψω αλλά που και που ρίχνω μια ματιά στην τρύπα. Κάθε μέρα πηγαίνω έρχομαι Λάρισα έχω τον father στο νοσοκομείο με guillen bare. Καλά μπάνια σε όσους μπορούν να πάνε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εννοείται, με σειρά προτεραιότητας θα πάει.
Καλά είναι τότε. Εδώ έχουμε 3 (ή 2, ανάλογα πως το εξηγείς ), Skyserv, Swissport και Goldair. -
Αυτά είναι τα ζόρια...καλή δύναμη κ καλη ανάρρωση...αν υπαρχει...μία ματιά που γκουγκλιασα, υπάρχει ανάρρωση..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0